ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουίνσι: "Σήμερα θα βάλω γκολ!"

Κουίνσι: "Σήμερα θα βάλω γκολ!"
INTIME SPORTS

Παρόλο που είναι εξαιρετικά δύσκολο αν θα αγωνιστεί στο ματς με την Οντένσε, ο Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε δήλωσε στο facebook: "Σήμερα θα βάλω γκολ!".

Στιγμές πώρωσης φαίνεται να ζει ο Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε που ακόμα δεν έχει μάθει καλά καλά τους συμπαίκτες του δηλώνει έτοιμος να πετύχει το πρώτο του γκολ.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός που είναι στην αποστολή για το αποψινό (21:00) ματς με τους Δανούς δεν είναι σίγουρο αν θα επιλεγεί στην 18αδα πριν το ματς ή και να γίνει αυτό αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Παρόλο αυτά, τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχεται καθημερινά ο Κουίνσι από τους φίλους του "τριφυλλιού" στο προφίλ του στο facebook φαίνεται ότι τον έχουν βάλει για τα καλά στο κλίμα.

Ετσι, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός έχει πωρωθεί και δεν βλέπει την ώρα για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και να βάλει το πρώτο του γκολ.

"Σήμερα θα βάλω γκολ!" υποσχέθηκε εν όψει της πρώτης αναμέτρησης στη Δανία με την Οντένσε για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς και όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί φίλοι του έστειλαν τις ευχές του να κάνει πράξη τη υπόσχεσή του και να πάρει ο Παναθηναϊκός ένα ακόμα "ευρωπαϊκό" διπλό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ