ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κλειστά χαρτιά" για ενδεκάδα από Φερέιρα

"Κλειστά χαρτιά" για ενδεκάδα από Φερέιρα
INTIME SPORTS

Χωρίς να δείξει τις προθέσεις του και τα πλάνα του ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του "τριφυλλιού" στη Δανία. Που αποσκοπεί ο Πορτογάλος και τι σκέφτεται...

Σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Οντένσε την Τετάρτη (21:00).

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έδειξε κάτι σε ότι αφορά την επιλογή της ενδεκάδας και στην τελευταία προπόνηση προτίμησε να αποφορτίσει τους παίκτες του.

Στη διάρκεια του διτέρματος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδινε οδηγίες για διαρκές πρεσάρισμα, φώναξε δυο-τρεις φορές για λανθασμένες επιλογές στις πάσες.

Παράλληλα, ζητούσε ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση στο ρυθμό γεγονός που σαφώς θα έχει ζητήσει και για τον αγώνα με τους Δανούς. Εξάλλου, σκοπός του 65χρονου είναι να μην επιτρέψει στους πιο έτοιμους Δανούς να τρέξουν.

Το πρόγραμμα νωρίτερα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ταχύτητες. Στην 20άδα που έγιναν οι ασκήσεις υπήρχαν τρεις τερματοφύλακες, προκειμένου να συμπληρωθεί το 10 εναντίον 10 στο "κορόιδο" και για τον λόγο αυτό συμμετείχε και ο συνεργάτης του Νούνο Εσπίριτο.

Σκέψεις για μια αλλαγή

Αν και προβάδισμα αν μπορεί κάποιος να προαναγγείλει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, έχουν οι επιλογές του Φερέιρα στο Περιστέρι, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αλλαγή.

Ο Τζόρβας θα είναι η επιλογή του βασικού τερματοφύλακα με τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, και Σπυρόπουλο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ θα είναι το αμυντικό χαφ-"κόφτης", με τους Κατσουράνη και μάλλον τον Νίνη εσωτερικούς χαφ. Η μοναδική αλλαγή που δεν αποκλείεται να κάνει ο 65χρονος είναι να "ρίξει" στο ματς τον έμπειρο και "ανεβασμένο" Καραγκούνη αντί του Νίνη.

Στα άκρα οι θέσεις τον Λέτο (αριστερά) και Μαρίνο (δεξία) δύσκολα να αλλάξουν με τον Πετρόπουλο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ