GREXIT

Κουίκ: "Διασφαλίστηκε ότι δεν πειράζεται το αυτοδιοίκητο"

Κουίκ: "Διασφαλίστηκε ότι δεν πειράζεται το αυτοδιοίκητο"
INTIME SPORTS

Ο Τέρενς Κουίκ, ήταν παρών στην συνάντηση κορυφής στο υπουργείο Αθλητισμού και μίλησε στο Sport24.gr για το τι ειπώθηκε μέσα και για το κλίμα που υπήρξε. "Έγινε η διασφάλιση ότι δεν πειράζεται το αυτοδιοίκητο", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εκπροσωπώντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Τέρενς Κουίκ ήταν παρών στην συνάντηση που έλαβε χώρα στο υπουργείο Αθλητισμού και μετέφερε στο Sport24.gr το κλίμα που υπήρξε, το τι ειπώθηκε και τα συμπεράσματα που έβγαλε. Άλλωστε, το Κόμμα του αποτελεί πυλώνα της κυβερνητικής πλειοψηφίας και έχει σημασία η δική του θέση, αλλά και της παράταξής του.

"Ήταν πολύ σημαντικό που συναντηθήκαμε όλοι, διότι κατάλαβε η UEFA ότι το θέμα δεν είναι καπρίτσιο της Κυβέρνησης, αλλά είναι καθολικό αίτημα στα θέματα της βίας και ό,τι την προκαλεί.

Ήταν μια συζήτηση πολύ ξεκάθαρη, έτσι ξεκίνησε από την αρχή και υπήρξε ειλικρίνεια απ' όλες τις πλευρές. Ο κ. Ινφαντίνο ξεκίνησε με τις κόκκινες γραμμές του και τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει καμία παρέμβαση στην ΕΠΟ και ότι αν παραβιαστεί το αυτοδιοίκητο, θα υπάρξει αποβολή για τις ομάδες μας.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε το παράδειγμα της U-17 και είπε πως ίδιο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την άλλη εβδομάδα την Εθνική Παίδων στην Βουλγαρία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το ίδιο θα επιστρέψει τους παίκτες πίσω", είπε αρχικά στο Sport24.gr .

Από 'κει και πέρα, είπε πως "ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κ. Γκιρτζίκης, δεν μίλησε καθόλου, δεν τοποθετήθηκε, παρά μόνο σε κάποιες στιγμές ο νομικός του σύμβουλος. Έγινε η διασφάλιση από την πλευρά μας ότι δεν πειράζεται το αυτοδιοίκητο, ενώ συμφωνήσαμε στο θέμα των τακτικών δικαστών και κατάλαβε πως δεν θα έχει καμία σχέση ο Υπουργός με την τοποθέτησή τους".

Αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι από 'δω και στο εξής, σχολίασε στο Sport24.gr ότι "τα δυο κείμενα μαζί, το ελληνικό και το μεταφρασμένο νομοσχέδιο, θα σταλθούν στο e-mail του κ. Ινφαντίνο και πιστεύω πως μέσα στο επόμενο 24ωρο θα έχουμε απάντηση.

Ηρέμησε η κατάσταση, ήταν θετικό το κλίμα και βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Γεφυρώθηκαν οι όποιες διαφορές υπήρξαν, διασφαλίστηκαν κάποια πράγματα, δόθηκαν εξηγήσεις, ενώ για το θέμα με τους κατηγορούμενους και αυτό είναι πολύ σημαντικό, είπε λαμβάνει υπόψιν το τεκμήριον της αθωότητας".

Μάλιστα, έμαθε από τον κύριο Κοντονή πως το τεκμήριον της αθωότητας δεν ισχύει για όσους είναι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποφανθεί το δικαστήριο".

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ