ΑΡΗΣ

Κούγιας: "Το κόλπο grosso πέτυχε!!!"

Κούγιας: "Το κόλπο grosso πέτυχε!!!"
Παναχαϊκή Κούγιας INTIME SPORTS

Βαριές εκφράσεις και αιχμές για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να μηδενίσει τον Άρη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μετά από την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα άφησε ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω Δελτίου Τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και άφησε αιχμές για την απόφαση επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ.

Αυτήν με την οποία μηδενίστηκε η ΠΑΕ Άρης στον αγώνα της που είχε διακοπεί προ δεκαημέρου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Αστέρα Τρίπολης στο 42'.

" Πληροφορηθήκαμε με τους συνεργάτες μου την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. για το διακοπέν παιχνίδι ΑΡΗ – ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Για πρώτη φορά στα 37 χρόνια καριέρας μου, θα ασκήσω κριτική σε δικαστική απόφαση, έστω και αν δεν πρόκειται πράγματι για δικαστική απόφαση, αλλά για διαιτητική.

Η απόφαση αυτή καταργεί κάθε έννοια δικαίου. Η απόφαση αυτή καταργεί την αρχή της ηθικής εκτιμήσεως των αποδείξεων. Η απόφαση αυτή είναι ντροπή για κάθε νομικό. Η απόφαση αυτή δίνει το δικαίωμα σε κάθε εχθρό του αυτοδιοίκητου της Ε.Π.Ο. να χαίρεται, γιατί είναι άλλη μια απόφαση, από αυτές που δε βγαίνουν από νομικούς, αλλά από υπαλλήλους συμφερόντων. Είναι μια απόφαση που δε βγαίνει σε αίθουσες δικαστηρίων από νομικούς, αλλά βγαίνει από υπαλλήλους σε άλλα γραφεία.

Η δήλωσή μου αυτή γίνεται αυστηρώς υπό την ιδιότητά μου ως δικηγόρου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει σύγχυση αυτής της ιδιότητάς μου, με την ιδιότητά μου ως ιδιοκτήτου ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας.

Ίσως πρέπει ο Εισαγγελέας να ασχοληθεί εκτός από αυτούς που στήνουν παιχνίδια και με αυτούς που στήνουν δικαστικές αποφάσεις.

Προκαλώ τον οποιοδήποτε θίγεται να με μηνύσει και να με ενάγει για αυτή τη δήλωσή μου.

Το κόλπο grosso πέτυχε!!! Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ θα παίξει με τον ΑΡΗ αδιάφορο και χωρίς θεατές", ανέφερε η γραπτή ουσιαστικά τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ