ΑΕΛ

Κούγιας: "Ποδοσφαιρικός απατεώνας ο Λεοζίνιο" (VIDEO)

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στον Βραζιλιάνο μέσο της ομάδας, Λεοζίνιο, τον οποίον χαρακτήρισε ως την πιο αποτυχημένη μεταγραφή της ιστορίας του.

Στον τηλεοπτικό σταθμό "Astra" μίλησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ χαρακτήρισε τον 33χρονο Βραζιλιάνο μέσο της ομάδας, Λεοζίνιο, ως την "πιο αποτυχημένη μεταγραφή" επί θητείας του όταν εξήγησε γιατί δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση στον ποδοσφαιριστή των "βυσσινί", ο οποίος έχει οκτώ συμμετοχές στη Super League και δύο στο Κύπελλο Ελλάδα, υποστήριξε ότι δεν έχει "προσφέρει το παραμικρό".

"Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεοζίνιο δεν θα τον ανανεώσουμε. Ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή στην ιστορία μου. 150.000 ευρώ στο συμβόλαιο και 150.000 ευρώ εφορία και έπαιξε έξι παιχνίδια. Ήταν απαίτηση του Πάους.

Ο Λεοζίνιο είναι ποδοσφαιρικός απατεώνας. Σας το λέω ευθέως, μ΄ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Ο Λεοζίνιο περνάει χαρισάμενη. Για να καταλάβετε μόλις τον πιέσουμε λίγο πονάει το πόδι μου, πονάει η μέση μου. Δεν έχει προσφέρει το παραμικρό.

Το βάλαμε στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα και στα δύο έγινε αλλαγή. Δεν ακούμπησε τη μπάλα. Μιλάμε τώρα ούτε να βάλει το ποδαράκι του και εμείς να πούμε ότι άντε 300.000 ευρώ έκανες μια πάσα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ