ΑΡΗΣ

Κουέστα: "Μεγάλη ομάδα ο Άρης, ανυπομονούμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη"

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Χουλιάν Κουέστα EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουλιάν Κουέστα που έγινε ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι και εκείνος και οι συμπαίκτες του ανυπομονούν να φέρουν το Κύπελλο Ελλάδας Betsson στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό με τον Κουέστα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια και με την 188η συμμετοχή του να γίνεται ο πρώτος ξένος παίκτης στην ιστορία των κίτρινων.

Ο Ισπανός πορτιέρε έκανε δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ που εξέφρασε τη χαρά του που είναι μέλος των κίτρινων από το 2018 και τόνισε ότι όλη στην ομάδα ανυπομονούν να φέρουν του Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουλιάν Κουέστα στη σελίδα του Άρη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να προσθέτω στιγμές στην καριέρα μου με τον Άρη. Ήρθα πριν από έξι χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα και σε μια πόλη, που από την πρώτη μέρα μου έδωσε όλη την αγάπη της και τη βοήθεια για να ζήσω και να νιώσω σαν στο σπίτι μου.

Νιώθω πολύ περήφανος για τον Σύλλογό μου, τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια βλέπω να μεγαλώνει λίγο-λίγο κάθε χρόνο. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, μας υποστηρίζει και ελπίζω φέτος να μπορέσω να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα. Γιατί το αξίζουν οι φίλαθλοί μας.

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει μείνει ενωμένη και ανυπομονούμε να φέρουμε όλοι μαζί το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν αυτά τα 6 χρόνια μαζί μου και όλους όσους με στηρίζετε συνεχώς στην ομάδα. Είμαι ένας από εσάς".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ