ΑΡΗΣ

Κουέστα: "Δεν ξέρω 100% αν ήταν και τα δύο πέναλτι, στόχος η 2η θέση"

Ο Χούλιαν Κουέστα στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό
Ο Χούλιαν Κουέστα στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό ΙΝΤΙΜΕ

Ο Χούλιαν Κουέστα στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, όσο και για τους στόχους της ομάδας του.

Ο Άρης ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Ο Χούλιαν Κουέστα στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως δεν ξέρει αν ήταν πέναλτι αυτά που πήραν οι ερυθρόλευκοι, ενώ ανέφερε πως στόχος της ομάδας του στα playoffs είναι η δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουέστα:

Για το ματς: "Αξίζαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα μου πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάναμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια δεν καταφέραμε όμως να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο".

Για ποιο λόγο ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει κάτι: "Προσπαθήσαμε πολύ. Ήμασταν άτυχοι με τα δύο πέναλτι απέναντι μας, δεν ξέρω αν ήταν 100% και τα δυο αλλά η ατυχία ήταν ότι δεν καταφέραμε να αποσοβήσουμε και το δεύτερο πέναλτι και έτσι δεν πήραμε κάτι από το παιχνίδι. Σταθήκαμε άτυχοι σε αυτό το κομμάτι".

Για τη συνέχεια: "Είμαστε σε καλή φόρμα, ο νέος προπονητής μας βελτιώνει κάθε μέρα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ