ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοβάσεβιτς: "Είμαι νικητής"

Κοβάσεβιτς: "Είμαι νικητής"
κοβατσεβιτς

"Νιώθω νικητής, είμαι νικητής", δήλωσε ο Κοβάσεβιτς κατά την εκδήλωση στο "Red Store" (vds)

Ο Κοβάσεβιτς έφτασε στον χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" λίγο μετά τις 11 και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 500 οπαδούς της ομάδας που αψήφησαν το κρύο και έδειξαν την αγάπη και στήριξη τους στον Σέρβο επιθετικό.
Οι εκατοντάδες φίλοι των Πειραιωτών περίμεναν στις ουρές προκειμένου να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους Ντάρκο και να πάρουν ένα αυτόγραφο, ενώ δεν έλειψαν τα συνθήματα τόσο για τον ίδιο όσο και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο 35χρονος επιθετικός δεν έκρυψε την χαρά του για την παρουσιά του κόσμου, έδωσε σύνθημα νίκης εν όψει ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

"Ευχαριστώ τον κόσμο. Νιώθω περήφανος γιατί αυτό που βιώνω τώρα είναι απίστευτο όπως και αυτό στο Καραϊσκάκη. Πέρασα δύσκολες μέρες όμως ευτυχώς είχα δίπλα την οικογένεια μου. Όλοι με βοήθησαν να είμαι καλά ψυχολογικά γιατί σωματικά δεν είχα πρόβλημα. Θέλω να πηγαίνω στο γήπεδο, να κερδίζουμε και να είμαι δίπλα στην ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Όσο για τον απολογισμό του αλλά και το μέλλον του, ο Σέρβος σέντερ φορ δήλωσε: "Θέλω να μείνω στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο ακόμα. Θα παιξω λίγους αγώνες ακόμα όμως σίγουρα όχι επαγγελματικά. Νιώθω νικητής, είμαι νικητής κι αυτό είναι το σημαντικό. Πέρασα υπέροχα τόσο στην Σοσιεδάδ, όσο στην Γιουβέντους και τον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα και την Ισπανία ο κόσμος είναι πολύ θερμός. Είμαι εδώ 1.5 χρόνο κι αυτό που γίνεται με τους οπαδούς της ομάδας είναι εκπληκτκό".

Ο Κοβάσεβιτς δεν ξέχασε φυσικά τόσο τους γιατρούς του Ολυμπιακού, όσο και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς του Ολυμπιακού που πρόλαβαν τα χειρότερα για μένα, δεν έχω λόγια. Με την ΑΕΚ εύχομαι να νικήσουμε, έχουμε στον μυαλό μας μόνο τους 3 πόντους".

*Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν μια φανέλα που παρουσιάζουν τον Κοβάτσεβιτς σαν Ιντιάνα Τζόουνς και γράφει... "ο τιμωρός Ντάρκο".

Εκτός αποστολής ο Ντάρμπισαϊρ

Με την προπόνηση που έγινε στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Ντομί, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Λέτο, Ντουντού, Τοροσίδης, Ντιόγκο, Όσκαρ, Μήτρογλου, Μενδρινός, Α. Παπαδόπουλος, Γκαλέτι και Άντζας.

Εκτός αποστολής είναι ο Στολτίδης που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Γκαλίτσιος, Γ. Παπαδόπουλος, Ντάρμπισαϊρ, Παναγόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Βίντεο 4: Το βίντεο-αφιέρωμα του SPORT 24 για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς


Darko Kovacevic
Ανέβηκε από sport24tv


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ