ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοτσόλης: "Να βρει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του"

Κοτσόλης: "Να βρει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του"
Κοτσόλης INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Κοτσόλης υποστήριξε ότι τα μηνύματα από την συνάντηση με την διοίκηση ήταν θετικά και στάθηκε ότι πρέπει το Τριφύλλι να βρει τον δρόμο του.

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει την πρώτη θέση των πλέι οφ εμφανίστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης με συνέντευξη του στην NOVA.

Ο γκοκίπερ του Τριφυλλιού αναφέρθηκε και στην συνάντηση με τους διοικούντες των πράσινων υποστηρίζοντας ότι είδε θετικά τα πράγματα.

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ: "Ο πρώτος γύρος των πλέι οφ, δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε για εμάς. Δεν παρουσιαστήκαμε με το πρόσωπο που θα έπρεπε. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ μας δίνει την δυνατότητα να εξαρτώνται και πάλι τα πάντα από εμάς και θεωρώ ότι στο ματς με τον Ατρόμητο έχουμε την ευκαιρία σε μεγάλο ποσοστό- αν και στο άλλο ματς είναι το αποτέλεσμα αυτό που θέλουμε- να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση".

Για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο: "Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και στον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και στο πρωτάθλημα. Είμαι της άποψης, ότι η ομάδα που θα καθορίσει το αποτέλεσμα, είναι η δική μας. Αν έχουμε την απόδοση που πρέπει, θα πάρουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε.Πλέον έχοντας παίξει ήδη τέσσερα παιχνίδια για τα πλέι οφ, νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη κούραση σε όλες τις ομάδες. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα, θα πάρει και το αποτέλεσμα".

Για την πρόσφατη συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας: "Η συνάντηση που έγινε στην Παιανία, έδωσε έστω μια μικρή αισιόδοξη νότα, ότι θα πράγματα θα πάνε καλά. Θέλουμε όλοι να είμαστε αισιόδοξοι και ευελπιστούμε ότι το μέλλον του Παναθηναϊκού θα είναι καλύτερο. Αυτό που συνειδητοποιήσαμε με την πρώτη επαφή που είχαμε, είναι ότι οι προθέσεις είναι θετικές. Η διάθεση είναι καλή, οπότε ευελπιστούμε να ευοδώσει αυτή η προσπάθεια και ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του".

Για την παρουσία του στην ομάδα: "Αυτό είναι θέμα του προπονητή μου. Νομίζω ότι στη φάση που είμαστε, σημασία έχει η ομάδα να πετύχει τον στόχο που της έχει απομείνει, να εξασφαλίσει τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και από εκεί και πέρα είτε παίξω εγώ, είτε οποιοσδήποτε άλλος δεν έχει σημασία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ