ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κωστούλας: "Σκέφτηκα να κάνω εγώ το μαγικό ψαλιδάκι, μακάρι να πάρω ευρωπαϊκό και με την πρώτη ομάδα"

Κωστούλας: "Σκέφτηκα να κάνω εγώ το μαγικό ψαλιδάκι, μακάρι να πάρω ευρωπαϊκό και με την πρώτη ομάδα"
INTIME

Ο εκ των πρωταγωνιστών του τρομερού ευρωπαϊκού ταξιδιού της Κ19 του Ολυμπιακού, Μπάμπης Κωστούλας, κατά την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης στην Ελλάδα αναφέρθηκε στο σπάνιας ομορφιάς γκολ του Θεοφάνη Μπακούλα και στα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

Η Κ19 του Ολυμπιακού από το βράδυ της Δευτέρας (23/04) βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς τα λιοντάρια του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου "σκόρπισαν" στον μεγάλο τελικό του Youth League τη Μίλαν με 3-0.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της ανεπανάληπτης "ερυθρόλευκης" πορείας και σκορ του δεύτερου γκολ κόντρα στους "ροσονέρι", Μπάμπης Κωστούλας, στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους και μπροστά στην κάμερα του SPORT24 στάθηκε στο τέρμα του Θεοφάνη Μπακούλα που τρέλανε την ποδοσφαιρική Ευρώπη και στα μελλοντικά του όνειρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Κωστούλα:

Για τα πρώτα του συναισθήματα μετά τον άθλο: "Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είναι όνειρο, είναι κάτι μαγικό. Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που το καταφέραμε ως οικογένεια. Το κάνει πιο ξεχωριστό που ήμουν με τον αδερφό μου και θα έχουμε να το λέμε για όλη μας τη ζωή"

Για το εάν περίμενε την εκπληκτική απόδοση του Ολυμπιακού στον τελικό: "Περίμενα αυτή την εικόνα, μπήκαμε δυναμικά από την αρχή του ματς και ήμασταν σίγουροι. Αυτό άρμοζε σε μία τέτοια εικόνα, ένα 3-0 ήταν το ιδανικό . Είχαμε πλάνο, κυνηγούσαμε το γκολ, πιέζαμε συνέχεια"

Για το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί τους πήρε τηλέφωνο μετά την κατάκτηση: "Μας έδωσε μεγαλύτερη χαρά που μας πήρε ο Ελ Αραμπί. Μας έστειλε μήνυμα όλη η πρώτη ομάδα πριν το παιχνίδι και μας εμψύχωσε".

Για την τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα και το Διηπειρωτικό στο "Μαρακανά": "Μακάρι να πάρω ευρωπαϊκό τρόπαιο και με την πρώτη ομάδα. Το "Μαρακανά" είναι μαγικό γήπεδο".

Για το γκολ του Μπακούλα: "Σκέφτηκα να κάνω εγώ στην αρχή το ψαλιδάκι, είδα τον Θεοφάνη να πετάγεται και απόλαυσα το μαγικό γκολ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ