ΞΑΝΘΗ

Κωστένογλου: "Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία"

Κωστένογλου: "Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο β' ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε τι είπε στην συνέντευξη Τύπου

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της Skoda Ξάνθη στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε παρά την ήττα της ομάδας του τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί τους παίκτες του και πως στην συνέχεια η ομάδα θα πάει καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου:

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εικόνα του β' ημιχρόνου. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί σύμφωνα με την εμφάνιση του β' μέρους. Παρότι είχαμε ελλείψεις βασικών παικτών, είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν γίναμε απειλητικοί.

Συνεχίζουμε με σταθερότητα και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Πρέπει σήμερα να κρατήσουμε την εικόνα μας από το β' ημίχρονο, είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά με δουλειά προσεκτική και προσηλωμένη θα πάμε καλύτερα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα σήμερα. Για τη διαιτησία δεν θέλω να αναφερθώ, δεν είναι δουλειά μου".

Για το πώς είδε τη νεανική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: " Στο α' ημίχρονο κατά διαστήματα είχε την υπεροχή, αλλά από εκεί και πέρα άλλη ομάδα που να δυσκόλεψε τόσο πολύ τον ΠΑΣ εδώ στην έδρα του δεν υπήρχε. Οι αλλαγές που έγιναν, όπως του Νάκα μας βοήθησαν. Έχουμε κι εμείς νέα παιδιά, θα συνεχίσουμε να τα εμπιστευόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ