ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόσοβο - Γεωργία 1-2: Πρώτη νίκη και δίκαιη στον όμιλο της Ελλάδας

Ο Κβίχα Κβαρατσκέλια της Γεωργίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ισπανία για τους προκριματικούς ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Μπόρις Παϊχάτζε", Τιφλίδα | Κυριακή 28 Μαρτίου 2021
Ο Κβίχα Κβαρατσκέλια της Γεωργίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ισπανία για τους προκριματικούς ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Μπόρις Παϊχάτζε", Τιφλίδα | Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 © 2021 ZURAB TSERTSVADZE/ASSOCIATED PRESS

Η Γεωργία έκανε την έκπληξη και πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στην Πρίστινα επί του Κοσόβου για την 8η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Η Γεωργία πήρε την πρώτη νίκη της στον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και μάλιστα εκτός έδρας. Το 2-1 επί του Κοσόβου στο "Φαντίλ Βόκρι" της Πρίστινα έφερε τις δύο ομάδες ισόβαθμες με 4 πόντους.

Οι Γεωργιανοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλυτερο μέρος του αγώνα, με τον Τορρνίκε Οκριασβίλι να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, όμως τελικά ένα πέναλτι στο τέλος του 1ου ημιχρόνου από τον Βεντάτ Μουρίκι έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Παρότι το ρεπορτάζ ήθελε τους παίκτες να έχουν έρθει σε ρήξη με τον Βίλι Σανιόλ, είχαν εξαιρετική απόδοση στο Κόσοβο και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες στο 2ο μέρος. Σε μία εξ αυτών, ο Ζούρικο Νταβιτασβίλι στο 82' βρήκε το γκολ της νίκης για τη χώρα του.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Οι τελευταίες αγωνιστικές

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ