ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόρμπος για την κίνηση προς τη Θύρα 3: "Το κάναμε για τη Ρενάτα"

Κόρμπος για την κίνηση προς τη Θύρα 3: "Το κάναμε για τη Ρενάτα"

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, εξήγησε στην κάμερα της Nova γιατί κατευθύνθηκε προς τη Θύρα 3 για να τιμήσει τους αδικοχαμένους οπαδούς του Άρη.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Άρη με 2-0, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον αρχηγό του Ιστορικού, Παναγιώτη Κόρμπο, να προβεί σε μία αξιέπαινη κίνηση. Βρέθηκε μπροστά από τη Θύρα 3, στο μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του Άρη, όπου έκανε το σταυρό του και γονάτισε.

Ο Κόρμπος μιλώντας στην κάμερα της Nova εξήγησε ότι το έκανε για τη Ρενάτα, την οπαδού του Πανιωνίου που πριν λίγες μέρες έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο: "Όταν έβγαλε η Ρενάτα το πρόβλημα, οι οπαδοί του Άρη είχαν κρεμάσει πανό για την Ρενάτα. Οπότε από εκεί ψηλά που μας βλέπει τώρα, θα ήθελε και αυτή να το κάνω. Ήταν εκ μέρος όλων των παικτών της ομάδας, όπως τίμησαν την Ρενάτα μας έτσι και εμείς σαν ομάδα κάναμε αυτή τη κίνηση".

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αγωνίστηκε στο παιχνίδι, αν και βρισκόταν στο νοσοκομείο με πυρετό: "Δεν ήρθα με την αποστολή χθες, είχα πάει στο νοσοκομείο, ήρθα το βράδυ, ήταν δύσκολο αλλά προέχει η ομάδα και να μαζέψουμε βαθμούς. Δεν γινόταν ο πυρετός να με κρατήσει έξω. Όταν μέσα σε δέκα λεπτά τρως δύο γκολ είναι το πιο κομβικό σημείο. Και τα δύο ήρθαν από δικά μας λάθη, εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να βελτιώσουμε τα ατομικά λάθη και δεν έχουμε δικαίωμα για περισσότερα. Όλα τα ματς από δω και πέρα είναι σημαντικά για να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Να δείξουμε στο ματς με την Ξάνθη μια καλή εικόνα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ