ΠΕΛΕ

Κόρη Πελέ: "Ο πατέρας μου είναι καλά, δεν έχει αλλάξει η διάγνωσή του"

Ο Πελέ σε ομιλία του
Ο Πελέ σε ομιλία του Ⓒ 2016 ANDRE PENNER/ ASSOCIATED PRESS

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, θέλησε να διαψεύσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η υγεία του πατέρα της και θρύλου της Βραζιλίας επιδεινώθηκε και ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση σε συκώτι και πνεύμονα.

Την περασμένη Τρίτη (18/1) ο "βασιλιάς" του βραζιλιάνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο και αυτό γιατί θα χρειαστεί να υποβληθεί εκ νέου σε συνεδρίες χημειοθεραπείας. Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσιεύματα οι νέοι έλεγχοι έδειξαν ότι υπάρχει μετάσταση του καρκίνου από το παχύ έντερο στο συκώτι, ενώ βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και στον πνεύμονα.

Οι γιατροί ανησυχούν περισσότερο για το ήπαρ, αφού οι όγκοι δεν μπορούν να αφαιρεθούν χειρουργικά. Ο 81χρονος Βραζιλιάνος παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση αν και στο σπίτι του, ενώ συνεχίζει τις χημειοθεραπείες βάσει προγράμματος.

Από τη μεριά της η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, διέψευσε τα σενάρια για επιδείνωση της υγείας του πατέρα της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου τόνισε πως θρύλος του ποδοσφαίρου είναι καλά.

"Χθες με "βομβάρδισαν" στο WhatsApp και σε άλλα δίκτυα. Έμεινα έκπληκτη με αυτό που συνέβαινε. Σας γράφω για να σας πω ότι ο πατέρας μου είναι καλά και ότι η διάγνωσή του δεν έχει αλλάξει.

Πηγαίνει στο νοσοκομείο κάθε μήνα για να λαμβάνει μια γενική αξιολόγηση, οπότε μπορείτε να περιμένετε ότι κάτι τέτοιο (νοσοκομειακές εισαγωγές) θα συμβαίνει συχνά. Σας ευχαριστώ όλους για την ανησυχία", ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η κόρη του Πελέ.

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ