ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Πελέ μπήκε ξανά στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ
Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ © 2017 ALEXANDER ZEMLIANICHENKO / AP IMAGES

Ο Πελέ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα με την υγεία του τελευταίο διάστημα, με τον "βασιλιά" του βραζιλιάνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου να μπαίνει εκ νέου στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Τα προβλήματα με την υγεία του δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Πελέ εδώ και λίγο καιρό, από τότε που μπήκε στην ένατη δεκαετία της ζωής του μπαίνει και βγαίνει στα νοσοκομεία, προκαλώντας ανησυχία στους αμέτρητους φανς τους.

Αν και πριν από λίγο καιρό μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι του μετά από μακρά νοσηλεία σε νοσοκομείο, ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου εισήχθη εκ νέου την Τρίτη (20/1), και αυτό γιατί θα χρειαστεί να υποβληθεί εκ νέου σε συνεδρίες χημειοθεραπείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN, η εισαγωγή του Πελέ στο νοσοκομείο κρίθηκε επιβεβλημένη ώστε να εντοπιστούν νέα πιθανά σημεία καρκίνου, την ώρα ωστόσο που υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Βραζιλιάνος θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται πως τα προβλήματα του Πελέ έχουν να κάνουν με τον όγκο που έχει διαγνωστεί στο έντερο, στο συκώτι και στον πνεύμονα, γεγονός που έχουν ως συνέπεια η υγεία του να είναι ιδιαίτερα εύθραστη και να είναι υπό τη διαρκή εποπτεία των γιατρών.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ