ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Κόρη Μαραντόνα: "Έκανα εμετό όταν άκουσα το ηχητικό ντοκουμέντο"

H Nτάλμα Μαραντόνα παρακολουθεί παιχνίδι της Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στην Ράθινγκ Κλουμπ μαζί με τον πατέρα της, Ντιέγκο
H Nτάλμα Μαραντόνα παρακολουθεί παιχνίδι της Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στην Ράθινγκ Κλουμπ μαζί με τον πατέρα της, Ντιέγκο Ⓒ 2008 DANIEL LUNA/ASSOCIATED PRESS

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, με ανάρτησή της στα social media έδειξε τον αποτροπιασμό της για τα ηχητικό ντοκουμέντο που αφορούσε συζήτηση του Λεοπόλδο Λούκε και της ψυχιάτρου του πατέρα της.

Εντύπωση προκάλεσαν οι συζητήσεις του προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, με την ψυχολόγο, Αγουστίνα Κοσάκοβ και με στενό του συνεργάτη (δεν αποκαλύπτεται το όνομά του) λίγες ώρες πριν ο Αργεντίνος αφήσει την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ηχητικά ντοκουμέντα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Infobae, ο Λούκε, οδηγώντας προς το σπίτι του Αργεντίνου θρύλου ενημερωνόταν από την ψυχολόγο για την προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή το πρωί της 25ης Νοεμβρίου.

"Είμαι στην εθνική οδό, φαίνεται ότι είναι νεκρός. Φαίνεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Θα πεθάνει ο χοντρός. Πηγαίνω προς τα εκεί", ακούγεται να λέει, δίχως ίχνος συναισθήματος, ο στενός φίλος και συνεργάτης του Πίμπε Ντε Όρο

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε τον αποτροπιασμό της για το συμβάν.

"Μόλις άκουσα τα ηχητικά ντοκουμέντα ανάμεσα στο Λούκε και την ψυχίατρο και έκανα εμετό. Το μόνο που ζητάω από τον Θεό είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει" ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον δικηγόρο του πατέρα της Ματίας Μόρλα, που φέρεται να σύστησε τον Λούκε στον Μαραντόνα: "Ας μην ξεχνάμε ποιος ότι ο άνθρωπος που σύστησε τον Λούκε στον πατέρα μου και του έδινε μισθό ήταν ο Ματίας Μόρλα".

Photo credits: ⓒ 2008 Daniel Luna/Associated Press

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ