PREMIER LEAGUE

Χαμός με Μακάλιστερ και Ρομέρο στα social media: "Λογικό να νικάς με 12 παίκτες" - "Πήγαινε να κλάψεις σπίτι σου"

Οι Μακάλιστερ και Ρομέρο
Οι Μακάλιστερ και Ρομέρο LUIS ROBAYO/AFP

Η κόντρα Τότεναμ - Λίβερπουλ μετά το ασύλληπτο φιάσκο λόγω του ακυρωθέντος γκολ του Λουίς Ντίας συνεχίστηκε στα social media από τους Αλέξις Μακάλιστερ και Κριστιάν Ρομέρο, με τον πρώτο να τονίζει πως οι "μπλε" έπαιζαν με 12 παίκτες.

Η Λίβερπουλ ήταν έτοιμη να αρπάξει με ηρωικό τρόπο έναν χρυσό βαθμό στο Λονδίνο αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 26ο λεπτό και με 9 από το 69ο, όμως η Τότεναμ πήρε τη νίκη στο φινάλε με 2-1.

Ο αγώνας θα είχε διαφορετική έκβαση ωστόσο, αν δεν είχε συμβεί το ασύλληπτο φιάσκο με το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας, με τους ανθρώπους των "κόκκινων" να είναι έξαλλοι με τα σφυρίγματα εις βάρος της ομάδας τους.

Η κόντρα συνεχίστηκε μετά το τέλος του αγώνα στα social media ανάμεσα στους Αλέξις ΜακΆλιστερ και Κριστιάν Ρομέρο, με τον πρώτο να κατηγορεί την Τότεναμ ότι έπαιζε με 12 παίκτες, έχοντας τον διαιτητή στο πλευρό της.

Η στιχομυθία που ακολούθησε στο Instagram ήταν η εξής:

"Λογικό να νικάς όταν παίζεις με 12 παίκτες", είπε ο Μακάλιστερ, με τον Ρομέρο να απαντά: "Πήγαινε να κλάψεις σπίτι σου".

Θυμίζουμε ότι είναι συμπαίκτες στην εθνική Αργεντινής και τον περασμένο Δεκέμβριο πανηγύρισαν την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ