PREMIER LEAGUE

Κόντε: "Θα ήταν ασέβεια να μιλήσω για τον Λουκάκου και την Τσέλσι"

Ο Αντόνιο Κόντε με τον Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Λάτσιο
Ο Αντόνιο Κόντε με τον Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Λάτσιο © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, και πρώην τεχνικός του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ, απέφυγε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις με τον Βέλγο επιθετικό στην Τσέλσι, τονίζοντας ότι θα ήταν ασέβεια να το κάνει.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Τσέλσι ανάμεσα στον Τόμας Τούχελ και τον Ρομέλου Λουκάκου, έπειτα από τις δηλώσεις και τα παράπονα του δεύτερου για τον τρόμο παιχνιδιού του Γερμανού τεχνικού. Ο Τούχελ άφησε εκτός αποστολής τον Βέλγο επιθετικό για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ (2-2), ενώ έκανε γνωστό πως το μέλλον του παίκτη θα συζητιόταν τη Δευτέρα (3/1).

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως ο 28χρονος επιθετικός έμεινε έκπληκτος από την έκταση που πήρε η συνέντευξή του στο Sky Sports. Μάλιστα, προχώρησε και στη διαγραφή των λογαριασμών του στο twitter και το Facebook.

Την ίδια στιγμή οι φήμες για αποχώρησή του από τους "μπλε" φουντώνουν, με την Τότεναμ να θεωρείται -λόγω του Αντόνιο Κόντε- ένας από τους πιθανούς προορισμούς για τον Βέλγο διεθνή. Από τη μεριά του ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής, απέφυγε να σχολιάσει το εν λόγω περιστατικό:

"Ειλικρινά θα ήθελα να μην μιλήσω για τον Ρομέλου, γιατί είναι πλέον παίκτης άλλης ομάδας. Νομίζω ότι θα ήταν ασέβεια να μιλήσω για αυτόν και την Τσέλσι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόντε.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΙΝΤΕΡ ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ