ΤΟΤΕΝΑΜ

Κόντε για τον καυγά με Τούχελ: "Για μένα, το περιστατικό τελειώνει εδώ"

Οι Κόντε και Τούχελ τσακώθηκαν στο Τσέλσι - Τότεναμ | 14 Αυγούστου 2022
Οι Κόντε και Τούχελ τσακώθηκαν στο Τσέλσι - Τότεναμ | 14 Αυγούστου 2022 © 2022 AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε πως το επεισόδιο με τον Τόμας Τούχελ θεωρείται λήξαν από την πλευρά του και πως ελπίζει να μην τιμωρηθεί από την FA.

Ο Αντόνιο Κόντε παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τότεναμ με τη Γουλβς και αναπόφευκτα δέχθηκε ερώτηση για τον καυγά με τον Τόμας Τούχελ την περασμένη αγωνιστική της Premier League, όπου οι δύο προπονητές σχεδόν ήρθαν στα χέρια.

"Έμαθα ότι η ομοσπονδία θα μας τιμωρήσει με ελαφριά ποινή και πρέπει να το αποδεχθούμε. Πρέπει να σεβαστούμε κάθε απόφαση. Όμως, μερικές φορές τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν. Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν θα είναι η τελευταία που δύο προπονητές δεν συμπεριφέρονται σωστά ή δεν συμφωνούν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να προχωρήσουμε και να έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Και για μένα, αυτό το περιστατικό τελειώνει εδώ", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Σχολιάζοντας την επικείμενη ποινή, εξέφρασε την ελπίδα του να βρίσκεται στον πάγκο στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος: "Το ελπίζω. Είναι το σωστό να βρίσκομαι στη θέση μου. Αλλά, επαναλαμβάνω ότι έπειτα από τέτοιες καταστάσεις μπορείς να μάθεις πολλά, όμως την ίδια στιγμή πολλές φορές ήταν καλό που παρέμεινα ψύχραιμος και δεν είχα έντονες αντιδράσεις".

Οι δύο προπονητές είχαν περιθώριο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης για να στείλουν την απολογία τους και κατόπιν περιμένουν την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της FA.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ