ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντε διετίας στον πάγκο της Ιταλίας

Κόντε διετίας στον πάγκο της Ιταλίας

Στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιταλίας θα βρίσκεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αντόνιο Κόντε και είναι οριστικά ο διάδοχος του Τσέζαρε Πραντέλι. Διαβάστε αναλυτικά.

Και το όνομα αυτού, Αντόνιο Κόντε... Ο λόγος για τον διάδοχο του Τσέζαρε Πραντέλι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, αφού επήλθε οριστική συμφωνία του πρώην τεχνικού της Γιουβέντους με την Ομοσπονδία της χώρας.

Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της "σκουάντρα ατζούρα", λαμβάνοντας 3,6 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο 45χρονος ήταν ευθύς εξ αρχής η πρώτη επιλογή , αλλά λόγω του κασέ του υπήρξε καθυστέρηση στη συμφωνία, με μια εταιρεία αθλητικών ειδών να εγγυάται για μέρος των χρημάτων, βοηθώντας να υπάρξει το deal.

Πριν την Γιουβέντους, την οποία ανέλαβε το 2011 και κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα, είχε δουλέψει σε Αρέτσο, Μπάρι, Αταλάντα και Σιένα και η εθνική Ιταλίας αποτελεί το πρώτο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που αναλαμβάνει.

Μετά την αποτυχία στα γήπεδα της Βραζιλίας, η Ιταλία θα προσπαθήσει να πάει στα τελικά του EURO 2016 και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Θυμίζουμε πως το 2012 πήγε στον τελικό, αλλά ηττήθηκε με 4-0 από την Ισπανία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ