LA LIGA

Κοντά στις "Νυχτερίδες" ο Ντίκα

Κοντά στις "Νυχτερίδες" ο Ντίκα
Ντίκα

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νικολάε Ντίκα της Στεάουα Βουκουρεστίου είναι η Βαλένθια

Η συμφωνία μεταξύ Στεάουα και Βαλένθια αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα καθώς ο μάνατζερ του Ντίκα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή των “Νυχτερίδων” Ρόναλντ Κούμαν. Παρόλο που πριν λίγες μέρες ο ποδοσφαιριστής φαινόταν να είναι ένα βήμα πριν την Μπενφίκα, καθώς είχαν συμφωνήσει σε τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στις 900,000 ευρώ.
“Ελπίζω να παίξω μια μέρα στην Ισπανία γιατί πιστεύω ότι η Πριμέρα Ντιβίζιον είναι το ιδανικό πρωτάθλημα για εμένα, εύχομαι στο τέλος να καταλήξω εκεί και να αποδείξω την αξία μου στο κοινό της Ισπανίας”, είπε ο Ντίκα πρόσφατα σε δηλώσεις του.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έκανε και αυτός δηλώσεις μιλώντας για επίσημη πρόταση από ομάδα της Ισπανίας χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του συλλόγου.

“Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα της Ισπανίας για τον πελάτη μου, δεν μπορώ όμως να σας δώσω όνομα αυτή την στιγμή για ευνόητους λόγους, να ξέρετε όμως ότι πρόκειται για πρωτοκλασάτο σύλλογο”, είπε ο Τέντε Σάντσες.




TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ