ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Κοντά στην επιστροφή ο Γκόμες

Κοντά στην επιστροφή ο Γκόμες
INTIME SPORTS

Ο Έντισον Γκόμες είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να τιμήσει το τριετές συμβόλαιο που έχει με τον Αγροτικό Αστέρα, μετά από τις υποσχέσεις που έλαβα από τον Γιώργο Αντίνου. Χωρίς τέσσερις κόντρα στον ΟΦΗ οι "πράσινοι"

Έτοιμος να επιστρέψει και να ενισχύσει την προσπάθεια του Αγροτικού Αστέρα στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League είναι ο Ουρουγουανός Έντισον Γκόμες.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ο οποίος αποχώρησε πριν από περίπου δύο μήνες από τον σύλλογο του Ευόσμου, έλαβε τις απαραίτητες υποσχέσεις από τον Γιώργο Αντίνου και όπως φαίνεται πείστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να τιμήσει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα και άρχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Αντωνιάδης είδε με απόλυτη ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν το παρών στη δύωρη προπόνηση και να ακολουθούν με διάθεση το πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Για το ματς της Κυριακής, ο Βασίλης Αντωνιάδης δε θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή από κάρτες και είναι οι Χασιώτης, Γόγολος, Σκλιοπίδης και Σαπάνης.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ