ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κοντά σε Μασεράνο

Κοντά σε Μασεράνο
Mασεράνο

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Ράφα Μπενίτεθ θέλει πολύ να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον Χαβιέ Μασεράνο

Παρά το γεγονός πως ο Μπενίτεθ δεν έχει ονομάσει τον νεαρό αμυντικό μέσο ως στόχο του, ωστόσο με κάποιες δηλώσεις του τον έχει "φωτογραφίσει" χωρίς να χωράνε περιθώρια αμφισβήτισης.
Πιο συγκεκριμένα έχει αναφερθεί στην περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί φέτος σε δύο ομάδες και αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην μεταγραφή του.

Πιο συγκεκριμένα είπε: "Υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες σε μια χρονιά και κάποιες άλλες σε τέσσερις, άρα δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα."

"Παρακολουθούμε ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές και θέλουμε να βρούμε κάποιον ο οποίος να μπορεί να προσδώσει μεγαλύτερη ισοροπία, αλλά αυτή τη στιγμή αφοσιωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι και δεν μιλάμε για επικείμενες μεταγραφές."





Ο 22χρονος Αργεντίνος, μετεγγράφη στη Γουέστ Χαμ τον Αύγουστο μαζί με τον συμπατριώτη του Κάρλος Τέβες, αλλά μέχρι στιγμής μετράει μόλις επτά συμμετοχές για την ομάδα του Άπτον Παρκ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άλλωστε φαίνεται απογοητευμένος. "Δεν μπορώ να μείνω στην Γουέστ Χαμ χωρίς να παίζω. Στην ηλικία μου, το παιχνίδι θα μείνει στάσιμο αν δεν παίζω."

"Αν δεν παίζω στην Γουέστ Χαμ θα πρέπει να φύγω και να συνεχίσω την καριέρα μου σε κάποια άλλη ομάδα."





Οι φήμες θέλουν πάντως τον Μασεράνο να έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Λίβερπουλ και νεα είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν πουλάμε



'Οσο για τα σενάρια που θέλανε τον Τσάβι Αλόνσο και τον Πίτερ Κράουτς να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ο ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε : "Είναι ξεκάθαρο πως τόσο ο Τσάβι όσο και ο Κράουτς θα παραμείνουν μαζί μας. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για πιθανή πώληση τους."


Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Μπέλαμι



Ο Γκρεγκ Μπέλαμι ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες και αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα στον αυριανό αγώνα με την Άρσεναλ για το FA Cup στο Άνφιλντ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ σκοπεύει να παρατάξει μια πολκύ δυνατή εντεκάδα με σκοπό να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Εκτός πλάνων είναι οι Σισόκο και Κιούελ, ενω αμφίβολος είναι και Ζέντεν αν και προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος για μια τέτοια αναμέτρηση.

H Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λίβερπουλ



"
Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Arsenal στο Anfield για τη F. A. Cup. To match θα ξεκινήσει στις 7:15 το απόγευμα & η Λέσχη μας ( ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 56, ΜΕΓΑΡΟ ΕΡΜΗΣ-ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ-, 2 ος ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ 204 ) θα είναι ανοικτά από τις 6:30 για να το παρακολουθήσουμε live από δορυφορικό κανάλι.



Επισημαίνουμε στα μέλη μας ότι, είναι απαραίτητο να δηλώσουν 2 μήνες νωρίτερα, για ποια παιχνίδια της ομάδας μας ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήρια για το Anfield & ότι, αποκλειστικό δικαίωμα για θέσεις στις εκδρομές έχουν φυσικά τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Επίσης διατίθενται νέα προϊόντα Liverpool στη Λέσχη μας.

Σχετικά με το ημερολόγιο Liverpool 2007, διατίθεται & θα το προμηθεύονται ΔΩΡΕΑΝ, όσοι ανανεώσουν τη συνδρομή τους άμεσα.

Τέλος ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω των τηλεφώνων μας 210-3236725 & 6996-416614 ή μέσω του site μας www



. liverpool. gr. "













TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ