ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Κοντά σε Κούντου η Προοδευτική

Κοντά σε Κούντου η Προοδευτική

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κούντου με τη Δόξα Βύρωνος στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τις υπόλοιπες ομάδες. Αθηναϊκές ή πειραϊκές...

Το Αιγάλεω ήταν η ομάδα που έκανε κρούση στη διοίκηση της Δόξας για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο με τα έως τώρα δεδομένα, η Προοδευτική είναι αυτή που κερδίζει στο νήμα τη "μονομαχία".

Οι "βυσσινί" προσέγγισαν τους ανθρώπους της ομάδας του Βύρωνα για τον Κούντου, με τις δύο πλευρές να συζητούν σε καλό κλίμα και να υπάρχει ταύτιση απόψεων.

Ο Κούντου είναι από τους πρωταγωνιστές της Δόξας τις τελευταίες εβδομάδες και ένας από τους παίκτες που έχουν βοηθήσει την ομάδα να αναρριχηθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας (8 νίκες - 7 ισοπαλίες - 4 ήττες). Και για όσους θεωρούν ότι θα είναι απώλεια η αποχώρησή του, η διοίκηση της Δόξας έχει ετοιμάσει ήδη τη διάδοχη κατάσταση...

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Κούντου είναι μια ανάσα από την Προοδευτική, εκτός αν το Αιγάλεω κάνει το μεγάλο come back, δεδομένης της επιθυμίας των ανθρώπων της ομάδας να εντάξουν στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ