ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Ανταγωνιστική ομάδα με νέους παίκτες"

Κωνσταντίνου: "Ανταγωνιστική ομάδα με νέους παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει το πλάνο της απόκτησης νέων παιδιών του χρόνου αλλά με στόχο να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά από σήμερα μπορεί να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, από την στιγμή που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του στα play off του πρωταθλήματος.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, δήλωσε ότι οι Πράσινοι θα μειώσουν σημαντικά το μπάτζετ, ότι χρειάζεται ο Καραγκούνης αν αποφασίσει να επιστρέψει, ενώ απέκλεισε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Σισέ διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα ν' ανταποκριθούν στις οικονομικές του απαιτήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Κωνσταντίνου στον "Sentra 103,3":

Για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού:
"Ο Παναθηναϊκός εκ των πραγμάτων, ανεξαρτήτου μπάτζετ, πάντα διεκδικεί πρωτάθλημα κοιτάζοντας να φτιάξει την ομάδα του ώστε να γίνει ανταγωνιστικός. Τους ηγέτες θα τους βρει ώστε να είναι ανταγωνιστικός. Αυτά όλα θα ειπωθούν στην Γενική Συνέλευση στις 22 του μήνα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα έρθει στον Παναθηναϊκό, αν το αποφασίσει ο ίδιος και αν είναι εφικτό να έρθει γιατί εδώ είναι η οικογένεια του. Σαφώς θα είναι ένας ηγέτης, είτε παίξει ένα ημίχρονο ή 90 λεπτά θα είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού γιατί χρειάζεται στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ώστε να εμπνέει και τους άλλους".

Για την Γενική Συνέλευση και όσα θα ειπωθούν:
"Δεν νομίζω να υπάρξουν εκπλήξεις, γιατί ο κ. Αλαφούζος έχει τοποθετηθεί και πριν από αυτή την Συνέλευση αλλά και σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε εφημερίδα. Είναι φυσιολογικό να μιλήσει γιατί πλέον ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να απευθυνθεί στον κόσμο του, μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της Π.Α.Ε, με το καινούργιο του πρόγραμμα, ώστε με την επικείμενη επιστροφή στη Λεωφόρο, να μπορέσει να πουλήσει τα διαρκείας του, το γήπεδο να είναι γεμάτο οπαδούς που θα στηρίζουν τον Παναθηναϊκό σʼ αυτή την δύσκολη νέα σελίδα που θα γυρίσει.

Το 1967, η ομάδα έκανε την ανανέωση και κατέκτησε το ντάμπλ, άρα ο Παναθηναϊκός, θα πει το πρόγραμμά του και για τα παιδιά στα οποία θα επενδύσει η ομάδα από τις ακαδημίες, άλλωστε αυτά τα παιδιά συν αυτά που έρχονται από πίσω, αγωνίστηκαν χθες στο "Καραϊσκάκης" και είχαν αυτή την παρουσία, άρα απ ότι φαντάζομαι ο κ. Αλαφούζος θα πει γι' αυτή την ανανέωση,.

Μην ξεχνάτε πως και φέτος θα μπορούσε να ήταν ανταγωνιστικός, γιατί με τις μεγάλες ομάδες και αυτές που ήταν πάνω από αυτόν, με εξαίρεση στην Τούμπα δεν έχασε. Εκμεταλλευόμενος την έδρα του θα μπορέσει εκ των πραγμάτων να είναι πρωταγωνιστής".

Για όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη:
"Με αφορμή το περιστατικό της άφιξης της αποστολής, είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω καθώς ξαφνικά όπως πήγαινε το πούλμαν, με την παρέμβαση ενός παράγοντα του Ολυμπιακού, σταμάτησε 10 μέτρα πριν την είσοδο στα αποδυτήρια και ξαφνικά μπήκε μπροστά και είπε εδώ σταματήστε.

Πρόκειται για τον κ. Μπαλόκα τον υπεύθυνο ασφάλειας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο συγκεκριμένος ήταν και στη Ριζούπολη. Κατέβηκε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και άλλοι δύο και ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν αντικείμενα, μπουκάλια νερό, κροτίδες κι άλλα αντικείμενα.

Δεν φοβηθήκαμε να ζήσουμε στιγμές Ριζούπολης γιατί σίγουρα δεν το είχαν προγραμματίσει, σίγουρα όμως ήθελαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και εμάς με την συνάντηση που έγινε το πρωί της Κυριακής ότι όλα θα είναι καλά και ήρεμα, πήγαμε και εμείς χαλαρά ότι θα μπούμε μέσα και ότι όσα είχαν πει στη συνάντηση θα τηρηθούν, πράγμα το οποίο δεν έγινε.

Δεν μπορεί τέσσερα άτομα τα οποία θα πήγαιναν στο μπούθ μαζί με τον κ. Αλαφούζο να κλειστούν μέσα στο ασανσέρ χωρίς να υπάρχει διακοπή ρεύματος. Υπήρξε περιστατικό και κατά την αποχώρηση της ομάδας καθώς έπεσαν κάποιες πέτρες και νεράντζια".

Για τον Σισέ:
"Εάν θέλουμε να ρίξουμε το μπάτζετ, είναι εκτός προγραμματισμού σύμφωνα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, καθώς με τα μεγέθη που ζητάει ο Σισε δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε αντιπαλότητα στην ομάδα σχετικά με τα οικονομικά".

Αν ήταν λάθος η σκέψη για επιστροφή του τον Ιανουάριο:
"Ο κ. Αλαφούζος έχει παραδεχτεί τα όποια λάθη έχει κάνει, όμως δεν θα πρέπει να κοιτάμε τι έχει γίνει στο παρελθόν και δεν είναι θέμα δικό μου να πω τι λάθος έγινε. Φαντάζομαι ο κ. Αλαφούζος προετοιμάζεται και θα έχουμε ανακοινώσεις στη Γενική Συνέλευση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ