ΣΤΗΛΕΣ

Κωνσταντίνου: "Έπεσαν πέτρες"

Κωνσταντίνου: "Έπεσαν πέτρες"
Κωνσταντίνου INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Αξίζει συγχαρητήρια η προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού γιατί έπρεπε να αποδείξουν ότι η ομάδα είναι ζωντανή σε μία τόσο κακή χρονιά που προσωπικά δεν θυμάμαι ανάλογη", είπε αρχικά.

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

"Είναι πολλά που μεσολάβησαν. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα εκπληρωθούν τα όνειρα του κόσμου και της διοίκησης".

Για το αγωνιστικό σκέλος του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης"

"Ήταν ένα αποτέλεσμα άδικο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έκανε πολλές ευκαιρίες και μπορούσε να πάρει τη νίκη. Δεν την πήρε καθαρά από θέμα ατυχίας, αλλά τέλος καλό όλα καλά".

Για την επίθεση κατά την άφιξη της αποστολής

"Δέκα μέτρα πριν από την είσοδο του γηπέδου ένας υπάλληλος του Ολυμπιακού μπήκε μπροστά στο πούλμαν και είπε "σταματήστε εδώ". Μόλις κατέβηκαν 2-3 παιδιά, έπεσαν διάφορα αντικείμενα και τραυματίστηκε ελαφρά ο Λαγός".

Για τις διαμαρτυρίες των μελών του Παναθηναϊκού

"Δεν διαμαρτυρόμαστε για οφσάιντ, αλλά για φάουλ του Τζεμπούρ στον Σο. Οι παίκτες κινήθηκαν προς το βοηθό γιατί είχε καλύτερο οπτικό επίπεδο από τον διαιτητή".

Για την αργοπορία του Γιάννη Αλαφούζου να ανέβει στη σουίτα

"Ο κ. Αλαφούζος μπήκε στο ασανσέρ για να ανέβει στη σουίτα και έμεινε μέσα για 20 λεπτά".

Για την επίθεση μετά την αποχώρηση της αποστολής

"Έπεσαν κάποιες πέτρες, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ