ΗΡΑΚΛΗΣ

Κονέ: "Θα κάνουμε το παν"

Κονέ: "Θα κάνουμε το παν"
κονε MOTIONTEAM

Διψασμένος για νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο άσος του Ηρακλή, Παναγιώτης Κονέ

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, την πρώην του ομάδα, τόνισε πως: "Θα κάνουμε το παν για τους τρεις βαθμούς".

"Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα γκολ με την λήξη του ημιχρόνου όπως και στο δεύτερο αλλά αυτό δεν ήρθε και στην συνέχεια ο ΟΦΗ ισοφάρισε και αυτό μας πλήγωσε. Μας στοίχισε και ψυχολογικά και στο θέμα κούρασης μας πήγε λίγο πίσω και το σκορ έμεινε στο 1-1.





Η ομάδα δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και μέσα από αυτήν θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε να βελτιωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια μας. Κάτι που το θέλουμε για τους εαυτούς μας και τους φιλάθλους μας", τόνισε αρχικά ο Κονέ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ λέγοντας: "Προχωράμε. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ξέρετε όλοι ποια είναι. Θα πάμε εκεί όμως με σκοπό τη νίκη. Με πολύ θυσία και συγκέντρωση μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό μέσα στο ΟΑΚΑ και όπως είπα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".



Όταν του ρωτήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι που ακολουθεί σε σχέση με το περσινό στο ΟΑΚΑ όπου ο Ηρακλής είχε κερδίσει με 2-1 απάντησε: "Πιστεύω ότι κάθε χρονιά η ομάδα είναι διαφορετική. Πέρσι δεν ήμουν στο 1-2 όπου ο Ηρακλής είχε εμφανιστεί πολύ διαβασμένος. Η φετινή ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά και ταλέντο. Θέλει λοιπόν πολύ θυσία και συγκέντρωση με την ΑΕΚ μετά το ισόπαλο 1-1 στην Τούμπα να είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί δυνατή.

Είναι μία ομάδα εξάλλου που θέλει το πρωτάθλημα και δείχνει να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και από πλευράς ψυχολογίας. Οι πιθανότητες για μας μπορεί να μην είναι μεγάλες κι αν δεν πάρουμε βαθμό θα έχει ξεκινήσει δύσκολα για μας το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά η ΑΕΚ θα έχει την πίεση. Εμείς θα πάμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το ότι δεν έχουμε βάλει κάποια επιπλέον γκολ στα δύο πρώτα μας θα μπουν στα επόμενα με μένα να αισιοδοξώ ότι θα κάνουμε ζημιά".



Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος εν όψει της επιστροφής του στο ΟΑΚΑ όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Κονέ δεν έκρυψε ότι: "Για μένα θα είναι λίγο περίεργα. Εγώ είμαι όμως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και την στιγμή αυτή ανήκω στον Ηρακλή.

Ας με συγχωρέσει ο κόσμος της ΑΕΚ που με αγάπησε όπως και εγώ. Θέλω όμως τους τρεις βαθμούς για την ομάδα μου και θα κάνω το παν για να κερδίσουμε".



Για την συνέχεια του Ηρακλή στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό και την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ δήλωσε: "Σίγουρα είναι ακόμη η αρχή. Όλοι περιμέναμε ο Ηρακλής θα εμφανιζόταν πολύ δυνατός. Παρόλα αυτά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Πήραμε έναν βαθμό μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια αλλά υπάρχει πολύ ψωμί ακόμα στο πρωτάθλημα.

Λίγες ομάδες εξάλλου είδαμε ότι μπόρεσαν να πάρουν 6 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έχουμε καλή ομάδα και ίσως τα δύο αυτά παιχνίδια να ήταν και ένα μάθημα για μας εν όψει της συνέχειας. Θα πρέπει να αγωνιζόμαστε και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο ψυχολογικά ανεβασμένοι".





Για τον ίδιο επισήμανε ότι: "Κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε και κάθε μέρα θέλω να κερδίζω. Έτσι έχω μεγαλώσει. Είμαι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και πιστεύω όλοι μαζί να βρούμε ένα αγωνιστικό επίπεδο", για να σταθεί και στο γκολ της ισοφάρισης του ΟΦΗ λέγοντας: "Μετά το γκολ στο 70΄ λίγο ψυχολογικά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι ώστε να παλέψουμε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ. Ήμασταν λίγο σφιγμένοι και δεν μπορούσαν να λυθούν τα πόδια μας. Αν βάζαμε νωρίτερα ένα δεύτερο γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά. Όπως και να έχει όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του".



Σχετικά με τα δύο πρώτα αποτελέσματα ο Κονέ δεν έκρυψε ότι: "Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό μας επηρέασε. Πιστεύω ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο λίγοι είναι αυτοί που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες του για 90΄. Δεν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που θα πηγαίνει μόνος του την ομάδα. Όλοι θα πρέπει να παίζουμε για την ομάδα και αυτό γίνεται στον Ηρακλή.

Μετά το 1-1 στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ μας βγήκε και η πίεση του πρώτου αγώνα που δεν μας άφησε να κάνουμε το κάτι περισσότερο. Η πίεση της ήττας από τον Πανσερραϊκό. Αν μετά το 1-0 κάναμε το 2-0 όλα θα ήταν διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι δεν είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση με
όλα τα παιδιά να μπορούν να βοηθήσουν".




Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δύο χαμένες ευκαιρίες του Ανέστη Αγρίτη είπε: "Ο Ανέστης ήταν καθαρά θέμα τύχης το ότι δεν σκόραρε αφού και στο Αιγάλεω ήταν δεινός σκόρερ. Όλοι μαζί θα ανέβουμε είτε με την ΑΕΚ είτε με τον Πανθρακικό. Όλοι θα ανέβουμε και ο κόσμος θα χαίρεται να μας βλέπει. Χρειάζεται πάντως και τύχη για να πηγαίνουν όλα καλά στα παιχνίδια μας".



Κι όσο για την επόμενη μέρα της ισοπαλίας από τον ΟΦΗ ο Κονέ δήλωσε: " Στα αποδυτήρια κάθε μεγάλης ομάδας τον αγώνα που έχει προηγηθεί οι ποδοσφαιριστές της πρέπει να τον σκέφτονται μία μέρα μετά γιατί κάθε Κυριακή κρίνεσαι μέσα στο γήπεδο. Όπως πέρσι όταν ήμουν στην ΑΕΚ αφού κερδίσαμε στον Ολυμπιακό 4-0 αντί να πάρουμε στη συνέχεια το πρωτάθλημα πήγαμε στα πλέι οφ όπου φάγαμε τέσσερα γκολ από τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Κάθε μέρα κρίνεσαι".



Τακτική και εκπαιδευτικό δίτερμα


Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα άρχισαν οι "κυανόλευκοι" την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Άνχελ Πεντράθα επικέντρωσε την βαρύτητα της προπόνησης στον τομέα της τακτικής και του εκπαιδευτικού διτέρματος με τον Τάσο Κατσαμπή να ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστηρίου και αναλόγως με την κατάσταση του τραυματισμού του θα μπει στην πορεία της εβδομάδας σε πλήρεις ρυθμούς.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Ισπανός Μάρτος ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένο ρεπό με τις προπονήσεις να ξεκινούν και πάλι μεθαύριο Τετάρτη (17/09) με διπλό πρόγραμμα (9:30 και 18:00).














TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ