BUNDESLIGA

Κολωνία - Στουτγκάρδη 0-0: Ούτε τώρα η πρώτη νίκη των Σουηβών

Κολωνία - Στουτγκάρδη 0-0: Ούτε τώρα η πρώτη νίκη των Σουηβών
YOUTUBE

Η Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου παραμένει χωρίς νίκη στη φετινή Bundesliga και κινδύνευσε με ακόμα μια ήττα κόντρα στην Κολωνία.

Η Στουτγκάρδη παραμένει σε αναζήτηση της πρώτης νίκης της σεζόν στην Bundesliga, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην Κολωνία με την τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου ήταν ανώτερη, έχασε ευκαιρίες με τον Σίλας, αλλά χρειάστηκε μία επέμβαση του Έλληνα στόπερ στη γραμμή για να αποσοβήσει το γκολ. Στο 2ο μέρος, ο Μαυροπάνος έχασε και μία ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά, όμως το μεγαλύτερο μέλημά του ήταν η άμυνα, αφού από το 56' οι Σουηβοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω σκληρού μαρκαρίσματος του Λούκα Πφάιφερ.

Ο αγώνας ήταν αρκετά άγριος, με δυνατά μαρκαρίσματα και διαμαρτυρίες που οδήγησαν και στην αποβολή του τεχνικού των φιλοξενουμένων, Πελεγκρίνο Ματαράτσο, λίγο πριν από το τέλος. Για τους γηπεδούχους, ο Δημήτρης Λημνιός παραμένει στα πιτς λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Θωμάς Καστανάρας έμεινε στον πάγκο.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ