BUNDESLIGA

Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 1-1: Οι ασύλληπτες επεμβάσεις του Ζόμερ οδήγησαν στην πρώτη απώλεια

Ο Λιρόι Σανέ της Μπάγερν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Άρσεναλ για την Bundesliga 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 27 Αυγούστου 2022
Ο Λιρόι Σανέ της Μπάγερν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Άρσεναλ για την Bundesliga 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν θα μπορούσε να είχε σκοράρει πολλές φορές απέναντι στην Γκλάντμπαχ, όμως ο Γιαν Ζόμερ ήταν σχεδόν ανίκητος και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 για την 4η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπάγερν πολιόρκησε την εστία του Γιαν Ζόμερ για 90 λεπτά, ανάγκασε τον Ελβετό τερματοφύλακα να κάνει πάνω από 15 επεμβάσεις και τελικά περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας 1-1 με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι προηγήθηκαν από τα πρώτα λεπτά, όμως ο Σαντιό Μανέ για τέταρτη είδε γκολ του να μη μετράει λόγω VAR. Τόσο ο Σενεγαλέζος επιθετικός όσο και οι Λιρόι Σανέ και Τόμας Μίλερ έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως ο Ζόμερ ήταν ανίκητος. Την επόμενη φορά που νικήθηκε, ξανά από τον Μανέ, ο VAR ήταν με το μέρος του.

Στο τέλος του ημιχρόνου, ένα τραγικό λάθος του Νταγιότ Ουπαμεκανό έδωσε την ευκαιρία στον Τομάς Τουράμ να βγει στην κόντρα και στο τετ α τετ με τον Μάνουελ Νόιερ να κάνει το 1-0. Αυτό ήταν ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, με τη Λεβερκούζεν να έχει δύο τελικές και την Μπάγερν 17 με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Ο Ζόμερ έμοιαζε με "κέρβερο", κάνοντας ακόμα και διπλές επεμβάσεις με τα πόδια σε τετ α τετ από τη μικρή περιοχή. Ο εκνευρισμός στους παίκτες των Βαυαρών ήταν διάχυτος, με τον Σανέ να δέχεται κίτρινη κάρτα και να τον συγκρατούν οι συμπαίκτες του για να μην επιτεθεί στον διαιτητή. Τελικά, ήταν αυτός που νίκησε τον Ζόμερ και με σουτ εντός περιοχής στο 83' έκανε το 1-1.

Η Μπάγερν είχε ακόμα τρεις μεγάλες ευκαιρίες και αρκετές πιο μικρές, αλλά ο Ζόμερ είπε ξανά "όχι" και κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι όπου τα "πουλάρια" θα μπορούσαν να είχαν φύγει ταπεινωμένα από το γήπεδο.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ