ΠΑΟΚ

"Κόλλησε " στο οικονομικό του Στέφενς

"Κόλλησε " στο οικονομικό του Στέφενς

Ο Σαββίδης έκανε απόπειρα να κλείσει τον Χουμπ Στέφενς, αλλά διαπίστωσε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Κίνηση και για μεγάλη μεταγραφή

Παρότι η πίκρα της απρόσμενης ήττας από τον Ατρόμητο, ο Ιβάν Σαββίδης δε χάνει το χρόνο και προσπαθεί να προχωρήσει το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έγινε απευθείας τηλεφωνική επαφή με τον Χουμπ Στέφενς με στόχο να κλείσει σήμερα (30/5) το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Οι απαιτήσεις, όμως, του 60χρόνου τεχνικού κρίθηκαν πολύ πάνω από τα όρια του "Δικεφάλου" με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η διαπραγμάτευση μαζί του και ο ΠΑΟΚ να αναζητεί πλέον άλλη λύση.

Το αν αυτή θα είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια που προκρίνουν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας έχοντας άκρως θετικές εισηγήσεις από Σάντος και Κονσεϊσάο ή κάποια άλλη λύση που ψάχνει ο Τσιστιακόφ θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, με εντολή του Σαββίδη, γίνεται προσπάθεια να και κλείσει μεταγραφή ποδοσφαιριστή, που θα αλλάξει το βαρύ κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ