STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κοκότοβιτς: "Πήραμε νίκη-οξυγόνο"

Κοκότοβιτς: "Πήραμε νίκη-οξυγόνο"
INTIME SPORTS

Νίκη-οξυγόνο χαρακτήρισε το 1-0 επί της Καβάλας ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Ντράγκαν Κοκότοβιτς. εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο χρόνος θα είναι σύμμαχος για την ομάδα του ώστε να παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Οκούκα: "Κοιμόμασταν στο πρώτο ημίχρονο".

"Είναι σίγουρα μία νίκη-οξυγόνο. Πήραμε 3 βαθμούς, κάτι που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα αυτό και για εμάς και για τους παίκτες μας αλλά και για τον κόσμο μας. Όταν επιστρέψουν και οι παίκτες που μας λείπουν, θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι.

Εμείς πάντως έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Απλά είχαμε ατυχίες με 6-7 παίκτες μας που ήταν μεταγραφές, τους οποίους δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λόγω τραυματισμών. Μόλις γυρίσουν θα είμαστε ακόμη πιο καλοί", τόνισε ο τεχνικός των "λιονταριών" και πρόσθεσε:

"Αντιμετωπίσαμε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, πιέσαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε, παίξαμε κόντρα επίθεση γιατί μας ανάγκασε ο αντίπαλος. Μας πίεσε, είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή και για αυτό κινδυνεύσαμε στο τελευταίο 15λεπτο".

Είχαμε κούραση από το κύπελλο, αφού έξι παίκτες που έπαιξαν σήμερα είχαν 120 λεπτά στα πόδια τους. Οταν δεν έχεις τους κατάλληλους παίκτες στην επίθεση, υπάρχει και η επιθετική δυστοκία. Ομως σήμερα οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ και έδειξαν χαρακτήρα".

Στον αντίποδα, ο προπονητής των "Αργοναυτών" Ντράγκαν Οκούκα, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ άσχημα ενώ έκανε την εκτίμηση ότι ο Πανσερραϊκός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα υποβιβασμού αν παίξει το ίδιο καλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα, στο πρώτο ημίχρονο κοιμόμασταν! Παίξαμε πολύ άσχημα και δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, πιέσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Εχουμε πολύ καλούς παίκτες σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Ο Πανσερραϊκός αν παίζει έτσι και στη συνέχεια δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία",
σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ