ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Κόκκινος διάβολος" για 4 χρόνια Μπερμπάτοφ!

"Κόκκινος διάβολος" για 4 χρόνια Μπερμπάτοφ!
Μπερμπάτοφ-Μάντσεστερ

Αίσιο τέλος είχε το σήριαλ Μπερμπάτοφ, καθώς υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μ.Γιουνάιτεντ

Παρά τη "σφήνα" που έκανε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η συμπολίτισσα Σίτι, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν η μεγάλη κερδισμένη της υπόθεσης, καθώς απέκτησε τον Βούλγαρο επιθετικό για τέσσερα χρόνια έναντι του ποσού των 30.75 εκ.λιρών, με τον Φρέιζερ Κάμπελ να πηγαίνει ως αντάλλαγμα στους Λονδρέζους για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.
Αυτό που αξίζει επίσης να σημειωθεί είναι πως οι "κόκκινοι διάβολοι" κατέθεσαν στην Πρέμιερ Λιγκ όλα τα σχετικά χαρτιά για να νομιμοποιηθεί η μεταγραφή 40 λεπτά πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την αγορά των παικτών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ από την πλευρά της η Τότεναμ συμφώνησε να μην κάνει προσφυγή (όπως είχε απειλήσει παλαιότερα) για παράνομη προσέγγιση του παίκτη.

"Αυτή είναι μεταγραφή-κλειδί", τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε: "Ο Ντίμιταρ είναι ένας από τους καλύτερους και πιο θεαματικούς επιθετικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το στυλ και η ικανότητά τους θα δώσουν διαφορετική διάσταση στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στους οπαδούς".





Από την πλευρά του, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήταν απόλυτα ενθουσιασμένος με την υλοποίηση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Το να έρθω σε αυτή την ομάδα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Ανυπομονώ να βοηθήσω στην ομάδα να κερδίσει περισσότερους τίτλους τα χρόνια που έρχονται".


TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ