STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κόκκαλης:"Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"

Κόκκαλης:"Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"
ορφανοςκοκκαλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνάντηση για τα θέματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός με εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας

Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα της βίας, της βελτίωσης του ποδοσφαίρου γενικότερα αλλά και των ελέγχων αντιντόπινγκ.
" Συζητήσαμε για θέματα που αφορούν το ερχόμενο πρωτάθλημα, προκειμένου να μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, για να έχουμε καλύτερη ποιότητα, θέαμα και μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου.

Επίσης συζητήσαμε τους τρόπους αξιοποίησης του πρωταθλήματος των Νέων, αναφερθήκαμε στη βία και βέβαια στους ελέγχους αντιντόπινγκ, με στόχο τον τριπλασιασμό των ελέγχων που ήδη γίνονται", ανέφερε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Πέτρος Κόκκαλης μετά το τέλος της συνάντησης.

Σιγουριά για τον τίτλο

Παράλληλα όμως ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε και στο καταστατικό της ΕΠΟ, ενώ έκανε και πρόβλεψη ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα λέγοντας:" Εμείς δουλεύουμε κι επενδύουμε με στόχο την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν είμαστε ούτε δικαστές, ούτε δικηγόροι. Ούτε θα κρίνουμε αποφάσεις άλλων οργάνων. Επειδή, λοιπόν, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα πάρει κι αυτό το πρωτάθλημα, πάλι κάποιοι θα έχουν κάτι να λένε, όπως ακριβώς κάνουν τα τελευταία 10 χρόνια".

Ορφανός:"Ανάπτυξη των υποδομών"

Ο Γιώργος Ορφανός από την πλευρά του στάθηκε στο θέμα της ανάπτυξης των υποδομών λέγοντας πιο χαρακτηριστικά:" Συνεχίζεται ο διάλογος που έχουμε ξεκινήσει με τη Σούπερ Λίγκα. Συζητήσαμε διάφορα θέματα, με κυριότερο κατά τη γνώμη μου αυτό της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου των υποδομών.

Ελπίζουμε να φέρουμε στο τραπέζι κοινές προτάσεις για να προχωρήσουμε πιο δυναμικά σε όλους τους τομείς. Το ποσοστό του 15% της αύξησης των φιλάθλων στα γήπεδα θέλουμε να γίνει μεγαλύτερο.

Στόχος μας είναι η πλήρης καταστολή των φαινομένων βίας, ενώ στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου το Κοινοβούλιο ψήφισε τη σύμβαση της UNESCO με στόχο ν΄ αυξήσουμε τον έλεγχο του αντιντόπινγκ".

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ρωτήθηκε όμως και για το καταστατικό της ΕΠΟ και απάντησε:" Για να λειτουργήσει ένα καταστατικό, πρέπει να υπάρχει η έγκριση της ελληνικής δικαιοσύνης".


















TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ