ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόκκαλης: "Ο Μαρινάκης θα με ξεπεράσει"

Κόκκαλης: "Ο Μαρινάκης θα με ξεπεράσει"
INTIME SPORTS

Ευτυχισμένος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, τονίζοντας πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορέσει να ξεπεράσει τα δικά του κατορθώματα.

Ο τέως διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως από φέτος ξεκινά ένα νέο σερί τίτλων για τους "ερυθρολεύκους".

"Τώρα ξεκίνησε ένα καινούργιο σερί. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός, όπως είναι σήμερα μπορεί να κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα. Σήμερα γιορτάζουν όλοι οι Ολυμπιακοί και φυσικά είναι ευχαριστημένοι", δήλωσε αρχικά ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Όσο για τον αντικαταστάτη του στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δήλωσε: "Ο Μαρινάκης πήγε δυνατά και καλά την ομάδα και θα μπορέσει να ξεπεράσει τα δικά μου κατορθώματα".

Για το αν ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή μπάλα: "Εσείς δεν έχετε μάτια; Και το καλύτερο ποδόσφαιρο έπαιξε και την καλύτερη ομάδα έχει".

Για την Ευρώπη: "Ελπίζω κάτι να κάνει, αλλά να ξέρετε πως η Ευρώπη δεν είναι εύκολη".

Για το αν το πρωτάθλημα ήταν εύκολο, λόγω της αδυναμίας των αντιπάλων: "Οι ίδιες ομάδες έπαιζαν. Πέρσι υπήρχαν κι άλλα πράγματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ