ΑΡΗΣ

Κόκε:"Θέλω να παίξω με την Εθνική Ελλάδας"

Κόκε:"Θέλω να παίξω με την Εθνική Ελλάδας"
Κόκε - as

Την επιθυμία του να αγωνιστεί για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδος εξέφρασε ο Σέρχιο Κόκε

Όταν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις σε διεθνές επίπεδο, τότε ένας από τους πιο άμεσους στόχους σου είναι να αγωνιστείς με την χρώματα της εθνικής ομάδας της πατρίδας σου.
Όμως, όταν προέρχεσαι από την Ισπανία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, τότε θα πρέπει να είσαι ρεάλιστής και χρειάζεται να βρεις άλλο τρόπο για να διακριθείς.

Ο Σέρχιο Κόκε το γνωρίζει καλά και μιλώντας στην "AS", θέλησε να κάνει γνωστό ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί με τα "γαλανόλευκα", διακρίνοντας όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν για να κληθεί από τους "φούριος ρόχας".

" Η δική μου περίπτωση είναι παρόμοια με αυτή του Νάτσο Νόβο στη Σκωτία. Το καταλαβαίνω απόλυτα αν δεν μπορεί να γίνει με την Ισπανία, να αγωνιστείς για λογαριασμό της χώρας που προέρχεσαι. Και όπως στην περίπτωση του Νάτσο στη Γλασκώβη, μία ημέρα ο Τύπος ανέφερε την πιθανότητα της Θεσσαλονίκης και τους ανθρώπους που φαίνονταν μια χαρά".

"Το πρόβλημα είναι ότι είμαι τρία χρόνια εδώ και απαιτεί πέντε για τα χαρτιά. Ενδιαφέρον υπάρχει, ο κόσμος με θέλει και είμαι χαρούμενος

", είπε με ενθουσιασμό ο 25χρονος επιθετικός του Άρη.

" Να παίξεις για την Ισπανία, είναι δύσκολο. Για το επίπεδο της ομάδας, γιατί είναι αλήθεια ότι είναι νεανικό και ομοιογενές σύνολο κι επειδή εκτός(Ισπανίας) τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Επιπλέον, εγώ είμαι επιθετικός, ενώ υπάρχουν ο Τόρες με τον Βίγια".

"Και για την διεθνή πρόκληση, εάν όχι με τους δικούς σου ανθρώπους, τότε γιατί να μην το κάνεις με κάποιους που στα έχουν δώσει όλα, στην δική μου περίπτωση με τους Έλληνες. Η Ελλάδα δεν είναι η πατρίδα μου, αλλά κάτι κοντά σε αυτό", τόνισε ο "πρίγκιπας" όπως αποκαλούν τον Κόκε οι φίλαθλοι του Άρη.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ