ΑΡΗΣ

"Έλληνας" ο Κόκε;

"Έλληνας" ο Κόκε;
κοκε πανηγυρικο

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα φαίνεται να σκέφτεται ο Σέρχιο Κόκε

Μπορεί να βρίσκεται μόλις τρία χρόνια στην Ελλάδα. Μπορεί επίσης σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία να χρειάζεται να συμπληρώσει πέντε χρόνια παραμονής στην Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσει το δικαίωμα να καταθέσει τα χαρτιά του για γίνει "Έλληνας", αλλά το νέο του συμβόλαιο με τους "κίτρινους" το οποίο έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2013 και η προσαρμογή του στους ρυθμούς και τον τρόπο ζωής της Ελλάδας του δίνουν τη σιγουριά αλλά και το έναυσμα για τέτοιου είδους σκέψεις.
Άλλωστε, μόλις πρόσσφατα ο Ισπανός άσος δήλωσε στον πρόεδρο του συλλόγου, Λάμπρο Σκόρδα, "... σκέφτομαι να γίνω Έλληνας".

Η αγάπη του για την Ελλάδα τα τρία χρόνια στα οποία αγωνίζεται στον Άρη είναι επιβεβαιωμένη από τον ίδιο, όσο βέβαια και για την ομάδα που "υπηρετεί" και τους φιλάθλους της.

Όλα αυτά συνδράμουν ώστε ο Σέρχιο Κόκε να θεωρεί ότι η Ελλάδα και ο Άρης είναι για εκείνον ο... προορισμός του, καθώς όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν μόνο για μεγάλη ομάδα του εξωτερικού θα άφηνε τους Θεσσαλονικείς και συνεπώς τη χώρα μας.

Δεν αποκλείεται λοιπόν στο εγγύς μέλλον ο Κόκε να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας, κάτι που αν συμβεί ίσως να τον απολαμβάνουμε να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος σε κάποια από τις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής μας.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ