ΑΡΗΣ

Κόκε: "Ήθελα να σκοράρω"

Κόκε: "Ήθελα να σκοράρω"
INTIME SPORTS

Σε συνέντευξή του ο αρχηγός του Άρη, Σέρχιο Κοντρέρας Παρντό Κόκε, αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 5 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League αλλά και την συνέχεια των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σέρχιο Κόκε στο "ΑΡΗΣ FM 92,8":

Σχετικά με το γεγονός ότι από τη δική του εκτέλεση φάουλ προήλθε το γκολ του Χαβίτο, ο Κόκε τόνισε αρχικά:
" Τα συγχαρητήρια για τη νίκη αξίζουν σε όλους τους παίκτες, γιατί η ομάδα έπαιξε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές είχαν “χτίσει” κάτι πολύ καλό μέχρι το σημείο της εισόδου μου στο γήπεδο και αυτό που έλειπε, ήταν η τελευταία ώθηση, το “χτύπημα".

Όλα τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια και τελικά, πήραμε αυτό που μας άξιζε
", για να συνεχίσει: " Όταν κερδίσαμε το φάουλ, είδα ότι ήταν μακριά για να το εκτελέσει ο Νέτο. Έτσι, είπαμε να το εκτελέσω εγώ, γιατί ήθελα να σκοράρω.

Ο Νέτο μου έκανε την πάσα, το σουτ μου ήταν δυνατό και ο Χαβίτο πρόλαβε και έστειλε τελικά την μπάλα στα δίχτυα. Πάντως, η σιγή που ακολούθησε στο γήπεδο της Τούμπας, ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Το γκολ ήταν το μόνο που μας έλειπε και δικαίωσε την προσπάθειά μας
".

Ο 27χρονος επιθετικός μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας για το διπλό του Άρη μέσα στην Τούμπα, υπογραμμίζοντας: " Η πίεση πάντα υπάρχει σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές βάζουμε την πίεση για το θετικό αποτέλεσμα, αυτήν που θέταμε και όλες τις προηγούμενες φορές. Απλά, πλέον, έχει αλλάξει η στρατηγική μας.

Είμαστε μία ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και ενάμιση χρόνο και, μάλιστα, έχουμε διατηρήσει τον βασικό κορμό των παικτών, μόνο με κάποιες προσθήκες. Δουλεύουμε με βάση τις απαιτήσεις του προπονητή μας, ξέρουμε πλέον τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο και λειτουργούμε έτσι ώστε να το διεκδικούμε και, τελικά, να το παίρνουμε.

Ο κ. Κούπερ μάς έχει μεταδώσει αυτό που θέλει από εμάς. Ο Άρης έχει καιρό τον ίδιο άνθρωπο στον πάγκο του, κάτι που δεν συνέβαινε τα τελευταία χρόνια
".

Για τα παράπονα και τις θέσεις που έχουν διατυπώσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχετικά με τα διαιτητικά σφυρίγματα της αναμέτρησης, είπε χαρακτηριστικά: " Το να καταφύγει σε δικαιολογίες ο αντίπαλος, είναι το μόνο εύκολο, αλλά δεν πρέπει να κάνει μόνο αυτό.

Εγώ, προσωπικά, είδα από το πρώτο λεπτό ότι μπήκε ένας καλός και γενναίος διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν είχε πρόθεση “να γείρει την πλάστιγγα” προς κάποια κατεύθυνση. Έκανε ένα καλό παιχνίδι και δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Ακόμη και στην φάση του Βιερίνια, για την οποία υπάρχουν διαμαρτυρίες, ο ποδοσφαιριστής κάνει κοντρόλ με το χέρι. Δεν υπάρχει πέναλτι και αυτό δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Ακόμη κι έτσι να ήταν, όμως κι εμείς έχουμε αδικηθεί πολλές φορές
".

Τέλος, ο Κόκε αναφέρθηκε στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, συμπληρώνοντας: " Έχουμε να δώσουμε πολύ σημαντικούς αγώνες, σε τρεις διοργανώσεις. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πηγαίνουμε ήσυχα και ήρεμα σε κάθε παιχνίδι. Βάζουμε “τα κεφάλια μέσα” και κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Όποια επιτυχία έρθει, θα είναι καλοδεχούμενη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ