ΑΡΗΣ

Κόκε: "Ήθελα να σκοράρω"

Κόκε: "Ήθελα να σκοράρω"
κοκε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης επί του Πανιωνίου και σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων της ομάδας του, Σέρχιο Κόκε δηλώνει "...ήθελα να σκοράρω".

Η εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου με το τελικό 3-0 χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης επέτρεψε στον Άρη να ξεκινήσει με το δεξί τον Β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Super League σε ένα παιχνίδι όπου ο Σέρχιο Κόκε συνδύασε την εμφάνιση που έψαχνε με τα δύο γκολ που σημείωσε.
Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη αναφερόμενος στην σημασία που είχε για τον ίδιο η χθεσινή νίκη επί του Πανιωνίου αλλά και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δήλωσε: "Για μένα προσωπικά ήταν μια μεγάλης σημασίας νίκη. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια". Σχετικά με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Κόκε είπε: "Το γεγονός ότι σκόραρα με βοηθάει ψυχολογικά. Ήθελα να σκοράρω και το έκανα δύο φορές.

Τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες είμαι καλά. Έχασα την προετοιμασία και αυτό με επηρέασε. Έχω βρει τον εαυτό μου και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα είμαι καλύτερος", κι όσο για τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League τόνισε: "Στο τέλος του περσινού πρώτου γύρω είχα πετύχει πέντε γκολ και τελείωσα την χρονιά με δέκα. Φέτος έχω σημειώσει τέσσερα και ευελπιστώ να πετύχω παραπάνω από δέκα".

Αναφορικά τέλος με την μεταγραφή του Βραζιλιάνου Αμορόζο ο Κόκε παραδέχθηκε πως: "Είναι έμπειρος παίκτης και η παρουσία του θα βοηθήσει όλη την ομάδα".

Από την πλευρά του ο Κώστας Νεμπεγλέρας επισήμανε για την επικράτηση επί του Πανιωνίου ότι: "Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή και αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Βγήκαμε νικητές από όλες τις μονομαχίες και παίζοντας με πειθαρχία και συγκέντρωση πήραμε αυτό που θέλαμε", με τον αρχηγό του Άρη αναφερόμενος στους στόχους του Άρη στην συνέχεια της φετινής χρονιάς να είπε πως: "Σίγουρα ο Άρης έχει υψηλούς στόχους.

Δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο μακριά από την Θεσσαλονίκη και με καλό ποδόσφαιρο και πειθαρχία στο παιχνίδι παίρνει αποτελέσματα. Όπως είπα, δείξαμε αποφασιστικότητα και πήραμε δίκαια την νίκη.
Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον δεύτερο γύρο και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Σίγουρα στο δεύτερο γύρο θα είμαστε πιο ξεκούραστοι μιας και δεν υπάρχει Ευρώπη. Αυτό θα μας βοηθήσει αγωνιστικά"
.

Στον Άρη πάντως εκτός από το παρόν κοιτούν και στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα όπως άλλωστε φάνηκε και από τις μεταγραφικές κινήσεις στην περίοδο του Ιανουαρίου με τους Γιάχιτς, Τιάγκο και Αμορόζο με τον τελευταίο να αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι λοιπόν πλην των νέων προσώπων στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης προσανατολίζονται στην παραμονή του Ρονάλντο Γκιάρο μιας η παρουσία του έχει αφήσει άπαντες απόλυτα ικανοποιημένους. Για το λόγο αυτό και με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού λήγει το καλοκαίρι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες ανανέωσης. Στην πρώτη μάλιστα επαφή το κλίμα ήταν πολύ καλό με την παραμονή του όπως όλα δείχνουν και την νέα χρονιά να είναι πολύ πιθανή.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ