ΤΟΥΡΚΙΑ

Κοινή ανακοίνωση για το Süper Kupa: "Αναβλήθηκε λόγω κάποιων προβλημάτων στη διοργάνωση"

Κοινή ανακοίνωση για το Süper Kupa: "Αναβλήθηκε λόγω κάποιων προβλημάτων στη διοργάνωση"
TWITTER

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας, η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσαν από κοινού τον λόγο για τον οποίο δεν διεξήχθη Süper Kupa στη Σαουδική Αραβία.

Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσε εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία αποδίδουν την αναβολή του Süper Kupa στο Ριάντ σε "προβλήματα στη διοργάνωση".

Στην ανακοίνωση δεν αναπτύσσονται οι λόγοι ούτε κατονομάζεται η Σαουδική Αραβία, ενώ δεν έλειψε το "ευχαριστώ" στους οικοδεσπότες.

Η κοινή ανακοίνωση

"Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία με τους συλλόγους μας διοργανώσαμε γιορτή στο εξωτερικό με τέτοιο τρόπο που θα συνεισέφερε στην εικόνα και τις αξίες του τουρκικού ποδοσφαίρου και των συλλόγων μας.

Το Süper Kupa που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:45 αναβλήθηκε σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ως αποτέλεσμα κοινής απόφασης που λάβαμε με τους συλλόγους λόγω κάποιων προβλημάτων στη διοργάνωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τους σχετικούς φορείς και διοργανωτές της οικοδέσποινας χώρας για τις προσπάθειες που έγιναν για τη διεξαγωγή του Süper Kupa.

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Τουρκίας

Φενέρμπαχτσε

Γαλατάσαραϊ".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ