ΠΑΟΚ

Κνολ: "Πλέι οφ και UEFA"

Κνολ: "Πλέι οφ και UEFA"
κνολ

Ο Ρούντι Κνολ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τις εκτός έδρας εμφανίσεις του ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά

Αρχικά, όταν ερωτήθηκε για το αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ρούντι Κνολ απάντησε: " Στην άμυνα τα πήγαμε καλά, αλλά όλοι μας θα πρέπει να παίζουμε πιο μπροστά. Πήραμε τον πρώτο μας βαθμό, αλλά συμφωνώ ότι θα πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά".

Όσον αφορά στις εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" σχολίασε: " Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς εκτός έδρας και όταν θέλεις να παίζεις σε ψηλό επίπεδο, πρέπει να παίρνεις νίκες και μακριά από το γήπεδό σου. Ας ελπίσουμε ότι ο βαθμός με τον Ατρόμητο να αποτελέσει την αρχή και από το επόμενο παιχνίδι να αρχίσουμε να κερδίσουμε".

Σε ερώτηση που του έγινε για το πώς αισθάνεται για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τραυματισμό ο Κνολ δήλωσε: " Τώρα που επανήλθα από τον τραυματισμό μου, όλα είναι καλά και είμαι χαρούμενος. Όλοι μας αποδίδουμε καλά και μόνο το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία παιχνίδια, είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο".

Για τη συνεργασία του με τον Μπαλάφα τόνισε: "Ένα από τα στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας είναι να παίζουμε περισσότερους αγώνες μαζί για να βελτιωθεί η συνεργασία μας, αλλά και να μιλάμε μεταξύ μας, να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και στα 90 λεπτά του αγώνα".

Τέλος ο Κνολ έθεσε ως φετινό στόχο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League την έξοδο στην Ευρώπη και το Κύπελλο UEFA λέγοντας: "Δεν μπορώ να πω ποιος είναι ο στόχος για το τέλος του πρωταθλήματος, είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Οι αποστάσεις από τις ομάδες που βρίσκονται λίγο πιο ψηλά στη βαθμολογία από εμάς δεν είναι μεγάλες και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το εισιτήριο για το Κύπελλο UEFA. Μπορούμε να τερματίσουμε στην 5η θέση, να παίξουμε στα πλέι οφ και στη συνέχεια να βγούμε στην Ευρώπη".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ