ΠΑΟΚ

Οι ''εκλεκτοί'' του Ζαγοράκη

Οι ''εκλεκτοί'' του Ζαγοράκη
Ζαγορακης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει αποφασίσει για τα μέλη της νέας διοίκησης

Αυτοί δηλαδή που θα στελεχώσουν τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το επόμενο εξάμηνο μέχρι το καλοκαίρι και φρόντισε να τους ανακοινώσει το πρωί στον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή, με το μόνο που απομένει να είναι την Τετάρτη να λάβει χώρα ο διορισμός τους.
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στενού συνεργάτη του Ζαγοράκη Ηλία Βιολίδη όπως και του Παναγιώτη Ποικιλίδη που έβγαλε σε πέρας την αποστολή να διατηρήσει ισορροπίες στο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ. Παρών και στο νέο σχήμα αναμένεται να είναι και ο Ανδρέας Μανδρίνος αλλά τελικώς και η παραμονή του Γιάννη Παπαδόπουλου αν και αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία να μη συμμετέχει στο νέο σχήμα άποψη την οποία άλλαξε στις μέρες που μεσολάβησαν.

Όσο για τα δύο νέα πρόσωπα που στελεχώσουν το εφταμελές και όχι πενταμελές σχήμα. Πρόκειται για δύο νέα άφθαρτα με την σειρά τους πρόσωπα επιλογής του Θοδωρή Ζαγοράκη με αμφότερους να είναι γνωστοί στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αυτό γιατί επί σειρά ετών βρίσκονται κοντά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και προσφέρουν τη βοήθεια τους με όποιο τρόπο τους έχει ζητηθεί χωρίς ποτέ στο παρελθόν να συμμετέχουν σε κάποιο σχήμα παρά τις προτάσεις που είχαν δεχθεί.

Ο ένας εκ των δυο βρίσκεται κοντά στη σημερινή διοίκηση από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της κάτι που εκτιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τον πίεσε αφόρητα για να δεχθεί τελικώς να συμμετάσχει στο νέο σχήμα. Πρόκειται για τον Γιώργο Μιχαηλίδη που είχε βρεθεί στο τριμελές συμβούλιο που είχε δημιουργηθεί για τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Όσο για τον έβδομο μπορεί να είναι νεαρός μεν στην ηλικία αλλά παρόλα αυτά έχει βρεθεί στο πλευρό της ομάδας με προσφορά αν και διακριτική και στην ομάδα του μπάσκετ. Ο λόγος για τον Σπύρο Μηλιορίδη.

Όσο για την επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων από τον Θοδωρή Ζαγοράκη; Η διατήρηση των τεσσάρων έχει να κάνει ώστε να παραμείνει η βάση του πρώτου εξαμήνου στη συνέχεια της αρχής που έχει ήδη γίνει και μαζί με τους άλλους δύο να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη να δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα το πρωί λοιπόν ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, όπου και τον ενημέρωση για τους «εκλεκτούς» του. Έτσι αυτό που απομένει για τον διορισμό τους είναι μεθαύριο Τετάρτη (19/12) η νομικός εκπρόσωπος του «Δικεφάλου», Κατερίνα Γιαννακοπούλου, να μεταβεί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ