ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Θα προτιμούσα η Σίτι να κέρδιζε 5-0 στο δεκάλεπτο, για μια στιγμή νομίζαμε ότι η Βίλα ισοφάρισε σε 3-3"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουλβς
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουλβς @ 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι μετά το 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι για μια στιγμή στο γήπεδο πίστεψαν ότι η Άστον Βίλα ισοφάρισε σε 3-3, ενώ τόνισε ότι θα προτιμούσε οι πολίτες να κέρδιζαν 5-0 στο δεκάλεπτο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Γουλβς ότι θα προτιμούσε η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίζει 5-0 στο δεκάλεπτο και η Λίβερπουλ να κάνει απλά το παιχνίδι της, ενώ ανέφερε ότι σε κάποια φάση οι οπαδοί στο γήπεδο πίστεψαν ότι η Άστον Βίλα ισοφάρισε σε 3-3, όμως αυτή η στιγμή κράτησε μόνο για ένα δευτερόλεπτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ: Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: "Μπορώ να φανταστώ ότι ήταν πολύ χειρότερο για τους ανθρώπους που ήταν στο σπίτι και [παρακολουθούσαν] την τηλεόραση, οπουδήποτε στον κόσμο, όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ όταν η Άστον Βίλα προηγήθηκε 2-0 και σκέφτηκαν «ΟΚ, θα μπορούσε.

Δεν ήξερα πραγματικά τι συνέβαινε στο Έτιχαντ, το μυαλό μου ήταν στο 1-0 και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει. Δεν το ήξερα. Άκουσα τώρα όλη την ιστορία μετά το παιχνίδι.

Υπήρξε μια στιγμή που ήταν 3-2, άκουσα 3-2 και μετά ήταν για ένα δευτερόλεπτο, δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, νόμιζα ότι ισοφάρισαν ξανά. Ήταν μια καλή στιγμή, αλλά ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο και μετά όλοι είπαν, «Όχι, δεν έγινε τίποτα». Από όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν θα προτιμούσα, στην πραγματικότητα η Σίτι να κέρδιζε 5-0 μετά από 10 λεπτά και μετά να παίξουμε απλά το παιχνίδι μας. Το κάνει φυσικά πιο δύσκολο".

Για τη φετινή σεζόν: "Αυτή η σεζόν είναι απίστευτη και δεν θα τελειώσει τώρα, τελειώνει την επόμενη εβδομάδα. Και εκεί θα προσπαθήσουμε τα πάντα.

Έχουμε τώρα πέντε μέρες να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Αντιμετωπίζουμε μια απίστευτη έμπειρη ομάδα, αλλά είναι εντάξει, πραγματικά εντάξει. Και φυσικά το ότι χάσαμε σήμερα το πρωτάθλημα μάς αύξησε την επιθυμία να πάμε να το πάρουμε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ