ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Τα επόμενα χρόνια θα μιλάμε για τον Μαρτινέλι, ο Κέλεχερ θα παίξει στον τελικό με την Τσέλσι"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια αγώνα League Cup κόντρα στην Λέστερ | 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια αγώνα League Cup κόντρα στην Λέστερ | 22 Δεκεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ενώ τόνισε ότι στον τελικό με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Κέλεχερ αν είναι υγιής και όχι ο Άλισον.

Η Λίβερπουλ πέρασε από το Έμιρεϊτς, επικρατώντας της Άρσεναλ με 2-0 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα που είχε η ομάδα του κόντρα στους "κανονιέρηδες", ωστόσο μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι, για τον οποίο θεωρεί ότι θα ασχολούνται όλοι μαζί του τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα τόνισε ότι αν ο Κέλεχερ είναι υγιής, θα παίξει αυτός στον τελικό του Γούμπλεϊ, κόντρα στην Τσέλσι. Στο επαναληπτικό με την Άρσεναλ έπαιξε ο Άλισον, καθώς ο Κέλεχερ είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

"Ο μικρός Μαρτινέλι ήταν εξαιρετικός, θα μιλάμε για αυτόν τον παίκτη στο μέλλον, μπορώ να το υποσχεθώ. Χωρίς τραυματισμούς, κυρίως σοβαρούς τραυματισμούς, ο Μαρτινέλι θα έχει μια κανονική καριέρα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός των "reds" για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ.

"Ο Κουίβιν (σ.σ. Κέλεχερ) θα παίξει στον τελικό αν είναι υγιής. Σαν προπονητής ποδοσφαίρου, πρέπει να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη πολλά πράγματα. Θεωρούμε τον Κέλεχερ ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα, όχι απλά καλό τερματοφύλακα και τον θέλουμε εδώ.

Για να τον κρατήσουμε πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα, θα πάρει διαφορετικά παιχνίδια. Αν δεν τα είχε πάει καλά σε αυτό το επίπεδο, ίσως το έβλεπα διαφορετικά, αλλά δείχνει ότι αξίζει όλη την εμπιστοσύνη και την πίστη που έχουμε σε αυτόν. Αυτή είναι η κατάσταση". ανέφερε ο Κλοπ για τον Ιρλανδό τερματοφύλακα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ