CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Προλαβαίνει τον τελικό ο Γκέτσε"

Κλοπ: "Προλαβαίνει τον τελικό ο Γκέτσε"

Πεπεισμένος ότι ο Μάριο Γκέτσε μπορεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να παίξει στον τελικό του CL κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ. Τι είπε για το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι.

"Θα κάνουμε πιο εντατική την προπόνηση αυτή την εβδομάδα. Βάσει πλάνου θα επιστρέψει στις προπονήσεις στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Μετά ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και απλά θα αποφασίσουμε για το αν θα είναι αρκετά έτοιμος ή όχι", τόνισε ο Κλοπ στη σημερινή (15/5) media day της Ντόρτμουντ αναφορικά με τον μελλοντικό παίκτη της... Μπάγερν, ενώ για το θέμα του συμβολαίου του Λεβαντόφσκι ξεκαθάρισε πως "μέχρι να τελειώσει ο τελικός δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, θα ήθελα πάντως να πιστεύω ότι ο Λέβι θα παραμείνει στη Ντόρτμουντ".

Όσον αφορά στο σχόλιό του για τον γερμανικό εμφύλιο στο χορτάρι του "Γουέμπλεϊ" στις 25 Μαΐου, απάντησε: "Δεν είμαστε η κορυφαία ομάδα στον κόσμο αλλά μπορούμε να νικήσουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Απέναντι στη Μπάγερν, είχαμε πάντα στιγμές όπου κάναμε δύσκολη τη ζωή τους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και τώρα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ