CHAMPIONS LEAGUE

Κελ: "Μπορούμε να νικήσουμε τη Μπάγερν"

Κελ: "Μπορούμε να νικήσουμε τη Μπάγερν"

Ο Σεμπάστιαν Κελ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το Champions League, ενώ τόνισε πως σε περίπτωση νίκης της Ντόρτμουντ στον τελικό οι Βεσφαλοί θα έχουν χαλάσει τη χρονιά της Μπάγερν Μονάχου.

Την ευκαιρία της να πάρει το δεύτερο Champions League της ιστορίας της θα έχει η Ντόρτμουντ στις 25 Μαΐου, την ημέρα του τελικού της διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα θα μπορεί με τη νίκη της να χαλάσει το τρεμπλ της Μπάγερν Μονάχου και να αφήσει μία πικρή γεύση στους Βαυαρούς παρά την εντυπωσιακή χρονιά που έχουν κάνει.

Σε αυτό επί της ουσίας στάθηκε ο Σεμπάστιαν Κελ, αρχηγός της Ντόρτμουντ, ο οποίος είπε: "Η Μπάγερν ήθελε να μας χαλάσει τη χρονιά πέρυσι στον τελικό του κυπέλλου, αλλά εκείνος δεν πήγε καλά γι' αυτούς. Δεν κατάφεραν να μας νικήσουν φέτος στην Bundesliga. Θα έχουν πολύ άγχος για το τι θα συμβεί στο Λονδίνο.

Η χρονιά τους θα χαλάσει αν δεν πάρουν το Champions League. Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό τους τα τελευταία χρόνια και νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες να νικήσουμε την Μπάγερν στο Λονδίνο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ