ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Πρέπει να νικήσουμε την Γιουνάιτεντ, αλλιώς δεν θα βγούμε Ευρώπη"

Liverpool's manager Jurgen Klopp addresses the media after the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at the Elland Road stadium in Leeds, England, Monday, April 19, 2021. (Lee Smith/Pool via AP)
Liverpool's manager Jurgen Klopp addresses the media after the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at the Elland Road stadium in Leeds, England, Monday, April 19, 2021. (Lee Smith/Pool via AP) @ 2021 LEE SMITH/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως μετά το σοκ στο φινάλε του αγώνα με την Νιούκαστλ μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των παικτών της Λίβερπουλ στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποσχέθηκε ωστόσο πως είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη τους.

Οι δύο κολλητές ισοπαλίες απέναντι σε Λιντς και Νιούκαστλ (αμφότερες με σκορ 1-1) με γκολ που δέχτηκε στο φινάλε ψαλίδισαν τις ελπίδες της Λίβερπουλ για έξοδο στο Champions League (έμεινε στο -4 από την 4η θέση που καταλαμβάνει η Τσέλσι), παρόλα αυτά θα προσπαθήσει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της φετινής Premier League να παίξει τα ρέστα της στη μάχη της τετράδας.

Το πρώτο ματς δεν θα μπορούσε μάλιστα να είναι πιο δύσκολο καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μητέρα των μαχών του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τους κόκκινους διαβόλους να προέρχονται μάλιστα από το εντυπωσιακό 6-2 επί της Ρόμα το βράδυ της Πέμπτης στον πρώτο ημιτελικό του Europa League.

"Ακόμα και αν νικήσουμε και οι άλλες ομάδες νικήσουν, δεν αλλάζει κάτι. Αν δεν νικάμε θα καταλήξουμε εκτός Ευρώπης. Είναι προφανές, χρειάζεται να νικήσουμε. Θα είναι ένα σκληρό ματς και για τις δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε καλή κατάσταση, μοιάζουν σαν να πετούν αυτή την περίοδο.

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, κάτι που αποτελεί καλύ συνταγή για το ματς. Κατά 75% έχουν σταθερό κορμό. Οι Ράσφορντ, Γκρίνγουντ και Πογκμπά έκαναν ένα καλό ματς με την Ρόμα. Πρέπει να παλέψουμε", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, για να προσθέσει:

"Εάν είναι το Ολντ Τράφορντ το καλυτερο μέρος για να πας μετά από ένα ματς που έχεις δεχτεί γκολ στο φινάλε με την Νιούκαστλ; Δεν ξέρω, σε όποια κατάσταση πάντως και αν είσαι, είτε είσαι προπονητής ή παίκτης, αυτό είναι ξεχωριστό ματς. Έδειξαν σε καλή κατάσταση την Πέμπτη αλλά και εμείς έχουμε προπονηθεί καλά και είμαστε έτοιμοι".

Αναφερόμενος στα δύο τελευταία ματς που είχαν άτυχα αποτελέσματα για τους κόκκινους, σημείωσε: "Είχαμε 36 σουτ στα δύο τελευταία παιχνίδια και σκοράραμε δύο φορές. Δουλέυουμε πάνω στο θέμα της αυτοπεποίθησης. Δουλεύουμε πολύ αλλά όλα σκεπάζονται από το γεγονός πως δεν τελειώνουμε τις φάσεις και δεχόμαστε γκολ στο φινάλε των αγώνων. Έχω δει 5-6 ματς το τελευταίο διήμερο για να αντιληφθώ καλύτερα τα πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Lee Smith/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ