ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Όλα τα χρόνια που είμαι εδώ, δεν έχουμε κυριαρχήσει κόντρα στην Γιουνάιτεντ όπως στα δύο τελευταία ματς"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ντέρμπι της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 7 Απριλίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ντέρμπι της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 7 Απριλίου 2024 @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως η ισοπαλία στο "Ολντ Τράφορντ" δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την Λίβερπουλ, αλλά εξέφρασε την άποψη πως στα δύο τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Γιουνάιτεντ κυριάρχησε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στα 9 χρόνια που είναι στον πάγκο της.

Η Λίβερπουλ έκλεισε το ματς στο "Ολντ Τράφορντ έχοντας κυριαρχήσει πλήρως στη στατιστική (0.71-3.59 τα xgoals, 9-28 οι τελικές, 38%-62% η κατοχή) όμως έμεινε στο 2-2 και αυτό το αποτέλεσμα την έριξε από την πρώτη θέση, στην οποία βρίσκεται πλέον -έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων- η Άρσεναλ, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ωστόσο αυτό δεν πτοεί τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως αυτοί οι παίκτες είναι που έχουν δώσει 71 βαθμούς στην Λίβερπουλ και την έχουν φέρει σε θέση να διεκδικεί τον τίτλο και να εκφράζει την ικανοποίησή τους για την εμφάνιση που είχαν στο "Ολντ Τράφορντ".

"Δεν πετάω στα σύννεφα, δεν νομίζω πως είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που έχω δει, αλλά είμαι εντάξει. Τώρα ξεκουραζόμαστε και πάμε για το ματς με την Αταλάντα στο Europa League.

Τώρα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας η Άρσεναλ, εμείς θέλουμε να βρεθούμε εκεί στο φινάλε. Τα ίδια παιδιά που έχασαν αυτές τις ευκαιρίες για γκολ σήμερα είναι αυτά που μας έχουν δώσει 71 βαθμούς. Αυτό το μέρος είναι για την Λίβερπουλ δυσκολότερο σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες.

Στα δύο τελευταία ματς πήραμε φέραμε μία ισοπαλία και αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο αλλά από τότε που είμαι εδώ δεν πιστεύω ότι έχουμε κυριαρχήσει απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περισσότερο από αυτά τα δύο ματς.

Το άσχημο είναι πως δεν κερδίσαμε", τόνισε μεταξύ άλλων ο Γερμανός, ενώ σε ερώτηση για το γεγονός πως θα χρειαστεί να παίξει και η Άρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ" (σ.σ. την προτελευταία αγωνιστική) είπε:

"Η Άρσεναλ είναι καλή ομάδα. Εάν η Γιουνάιτεντ παίξει σε αυτό το ματς όπως σήμερα, η Άρσεναλ θα κερδίσει. Είμαι 100% σίγουρος για αυτό".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ