ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ο Οριγκί είναι θρύλος της Λίβερπουλ, αν δεν γράψουν βιβλίο για εκείνον θα το κάνω εγώ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει μαζί με τον Ντιβόκ Οριγκί τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Γουλβς | 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει μαζί με τον Ντιβόκ Οριγκί τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Γουλβς | 4 Δεκεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ντιβόκ Οριγκί χάρισε τεράστια νίκη στην Λίβερπουλ επί της Γουλβς με γκολ στο 94ο λεπτό και απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον Γερμανό να αποκαλεί μεταξύ άλλων παίκτη-θρύλο των ρεντς.

Η Λίβερπουλ φλέρταρε με γκέλα στο Μολινό καθώς μέχρι και το τρίτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων είχε παγιδευτεί στο 0-0 με την Γουλβς, όμως στο 90+4' φόρεσε το μανδύα του ήρωα ο Ντιβόκ Οριγκί και με ένα σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής εκτέλεσε τον Ζοζέ Σα, για να χαρίσει ένα τεράστιο τρίποντο στην ομάδα του (1-0).

Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους των κόκκινων και λίγο μετά το φινάλε ο Βέλγος φορ άκουσε τον Γιούργκεν Κλοπ να τον αποθεώνει μέσω των δηλώσεών του, με τον Γερμανό να τον αποκαλεί μεταξύ άλλων θρύλο της Λίβερπουλ που αξίζει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

"Ο Οριγκί ο θρύλος μπήκε και το τελείωσε το ματς. Ντιβόκ Οριγκί ο θρύλος της Λίβερπουλ. Ναι. Είναι εκπληκτικός στο να τελειώνει τις φάσεις.

Εάν δεν το ξέρουμε, η Λίβερπουλ πρέπει να το γνωρίζει. Αυτό ήταν το παιχνίδι του. Είναι επιθετικός. Είναι εδώ και πολύ καιρό στην Λίβερπουλ και έχει πετύχει κάποια από τα σημαντικότερα γκολ στην ιστορία του συλλόγου.

Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος", τόνισε ο Κλοπ στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα και πρόσθεσε: "Εάν ήμουν σε άλλο σύλλογο, θα πήγαινα να πάρω τον Ντιβόκ Οριγκί.

Αυτή η ομάδα είναι εξαιρετική οπότε αν είσαι το Νο 12 ή το Νο 13 είσαι ένας εκπληκτικός παίκτης. Ο Οριγκί είναι θρύλος. Ο κόσμος θα γράψει βιβλία για αυτόν, ελπίζω. Αν δεν το κάνουν, θα το κάνω εγώ.

Είναι εκπληκτικός επιθετικός και για διάφορους λόγους δεν παίζει τόσο συχνά αλλά ελπίζω κάποια ημέρα να βρει έναν προπονητή που θα τον βάζει να παίζει περισσότερο απ'ότι εγώ".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ