ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: "Η Λίβερπουλ δεν προσπάθησε να δέσει τους παίκτες όταν έμαθε για την αποχώρησή μου"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νόριτς
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νόριτς © 2024 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τη σταθερότητα που υπάρχει στη Λίβερπουλ μετά την ανακοίνωσή του ότι θα αποχωρήσει, τονίζοντας παράλληλα πως ο σύλλογος δεν θέλησε να ανανεώσει τα συμβόλαια των παικτών πριν εκείνος ανακοινώσει την απόφασή του.

Τα συμβόλαια των παικτών της Λίβερπουλ είναι ένα από τα πολλά ζητήματα που προέκυψαν μετά την ανακοίνωση-βόμβα του Γιούργκεν Κλοπ ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Οι ανησυχίες για το μέλλον αρκετών πρωτοκλασάτων παικτών εντάθηκαν με τις δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος άφησε τα πάντα ανοιχτά στην μετά-Κλοπ εποχή.

Ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (30/1) ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος δεν εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του απ' όταν ενημερώθηκε για την απόφασή του τον Νοέμβριο, ώστε να προσπαθήσει να δέσει τους ποδοσφαιριστές.

"Όχι, δεν νομίζω ότι θα διαλυθεί η ομάδα. Ο κόσμος έξω δεν θα σου δώσει ούτε λεπτό να το επεξεργαστείς, να το σκεφτείς. Πριν από μια εβδομάδα, όταν κανείς δεν ήξερε για την απόφασή μου και υπήρχαν 18 μήνες στα συμβόλαια των παικτών, κανείς δεν ρώτησε. Δώστε μας ένα διάλειμμα, δώστε ένα διάλειμμα στα αγόρια.

Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί. Αυτός ο σύλλογος είναι 100% σταθερός και όλα θα πάνε καλά, είμαι 100% σίγουρος, και τα υπόλοιπα πρέπει να τα περάσουμε. Θα συνιστούσα να παραμείνετε ήρεμοι", είπε και συνέχισε:

"Ο σύλλογος ήξερε για την αποχώρησή μου λίγο καιρό πριν και θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί τον χρόνο για να δέσει τους παίκτες. Μετά όμως, θα τους έλεγα "παρεμπιπτόντως, δεν θα είμαι πια εδώ" και εκείνοι θα μου απαντούσαν "Έι, τι; Κανείς δεν μας το είπε αυτό".

Δεν μπορείς να λειτουργήσεις έτσι και κυρίως λόγω της σχέσης που έχουμε. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε τα πάντα.

Αυτοί οι παίκτες λατρεύουν να είναι εδώ, το ξέρω στην πραγματικότητα, μην το ξεχνάτε. Δεν είναι ότι βρίσκονται με το ένα πόδι έξω. Μην ανησυχείτε. Είναι όλα καλά".

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ