ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Οριγκί: "Είναι και θα παραμείνει θρύλος, όπου κι αν πάει θα εκτοξευθεί"

Ο Οριγκί πανηγυρίζει για το γκολ απέναντι στην Έβερτον
Ο Οριγκί πανηγυρίζει για το γκολ απέναντι στην Έβερτον AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε μετά τη νίκη της Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Έβερτον ότι ο Οριγκί είναι ένας θρύλος και πως σε όποια ομάδα και αν συνεχίσει την καριέρα του θα είναι πολύτιμος. Ο Βέλγος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Μίλαν.

Ο Ντιβόκ Οριγκί υπέγραψε τη νίκη της Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ απέναντι στην Έβερτον. Οι κόκκινοι επικράτησαν 2-0 στο Άνφιλντ για την 34η αγωνιστική της Premier League, έχοντας προηγηθεί με την κεφαλιά του Ρόμπερτσον.

Μετά το φινάλε του αγώνα Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε τον Βέλγο επιθετικό, τον οποίο χαρακτήρισε θρύλο. "Θα μας λείψει ο Οριγκί, εάν φύγει. Σε όποια ομάδα και αν πάει, θα εκτοξευθεί. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ένας θρύλος και θα παραμείνει θρύλος για πάντα".

Ο Οριγκί πρόκειται να μείνει ελεύθερος από τους "reds". Ήδη μάλιστα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Μίλαν για το καλοκαίρι. Στη Λίβερπουλ αγωνίζεται από τη σεζόν 2014-15, με δύο ενδιάμεσους δανεισμούς. Συνολικά σε 173 συμμετοχές έχει σκοράρει 41 γκολ και μοιράσει 17 ασίστ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ